Saints Row IV, Metro nebo Alan Wake na NVIDIA SHIELD

4

NVIDIA slíbila každé úterý přidat jednu hru do služby NVIDIA GRID, která slouží pro hraní streamovaných her přes internet bez nutnosti instalace. A nyní se můžete těšit na následující trojici: Saints Row IV, Metro: Last Light Redux nebo Alan Wake.

Pokud vlastníte zařízení NVIDIA SHIELD, ať už je to tablet nebo handheld, tak se můžete těšit na trojici nových her, které budou dostupné v herní streamovací službě Nvidia GRID. Ta je v tuto chvíli ještě zdarma, takže s jejím vyzkoušením rozhodně neváhejte. Už nyní přibyla hra Saint Row IV, což je nejnovější pokračování akční parodické série s povedeným příběhem, moderní grafikou a otevřeným světem. Příští úterý se do služby dostane Alan Wake, jehož druhý díl je již nyní k dispozici. A nakonec to bude i Metro: Last Light Redux, což je HD předělávka oblíbené akčně-hororové střílečky.

V tuto chvíli je k dispozici 38 her, které můžete hrát zdarma. Přitom nemusíte nic instalovat, bude vám stačit kvalitní připojení k internetu. Pokud se chcete o této službě dozvědět více, tak si můžete přečíst naši recenzi.

SHIELD hry

Zdroje: tegrazone.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Lubos
Budou i Altair ci Ezio nebo PESka,ale za SR jsem rad je to vetsi zabava jak stupidni Gta
Malcolm
Me by zajimalo jestli ty hry pujdou i na Xiaomi MiPad kdyz ma vlastne stejny vnitrnosti jako Nvidia Shield,pac premyslim jakej.tablet si koupit bud Xiaomi MiPad nebo Shielda

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze