Rozšíření pro Microsoft Edge se nebudou týkat Windows 10 Mobile

11

Microsoft stále pracuje na vylepšování nového systému Windows 10. Mezi to patří i vývoj nově uvedeného prohlížeče Edge, jehož uživatelé očekávají příchod různých rozšíření. Ty se měly objevit napříč všemi zařízeními. Nyní se však zdá, že telefony se bez nich budou muset obejít.

Microsoft Edge

Všechno nasvědčuje tomu, že v Microsoftu došlo k přehodnocení situace a změně plánů. Donedávna jste se na mapě plánů novinek Microsoftu mohli dočíst, že se připravují rozšíření (doplňky) pro prohlížeč Microsoft Edge. Dle ikonek u této položky bylo zřejmé, že se to bude týkat počítačů, tabletů a také chytrých telefonů. V současnosti jsou doplňky pro Microsoft Edge již v testovacím provozu, nicméně došlo ke změně chystaných zařízení.

TIP! Redmondský gigant se chlubí: Microsoft Edge je nenáročný na výdrž
Microsoft Edge
Změna u plánu doplňků pro Microsoft Edge

Aktuálně se totiž u položky Rozšíření – Microsoft Edge nachází ikonky pouze klasických počítačů a tabletů. Velmi pravděpodobně s nimi tak oproti původním předpokladům Microsoft nepočítá pro jakákoliv zařízení s Windows 10 Mobile. Samozřejmě je ale stále ve hře možnost, že jde o chybné zobrazení, nebo s nimi americká společnost počítá v případě telefonů až později.

Zdroje: microsoft.com, technobuffalo.com

Diskuze ke článku
jirka
Hehe, na Windows 10 Mobile se.re ne jenom pes, ale i samotnej Ms
Ihaha
Mám koutek, nemůžu se smát :)))
Ondra
jeden hřebíček do rakve... další hřebíček do rakve... hřeb do rakve... další hřeb do rakve...
Jakub
Doplňky jsou podle mě zbytečný. Ale zajímalo by mě jak je to s integrací blokování reklam do edge.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze