Rozhodli jste: Další WP aplikací od Seznamu bude Stream.cz

10

Uživatelé telefonů s operačním systémem Windows Phone od Microsoftu rozhodli, že další aplikací pro tento systém, kterou připraví Seznam.cz, bude Stream.cz, tedy internetová televize.

Začátkem měsíce března Seznam.cz vyzýval, aby sami lidé zvolili, jakou aplikaci má jako další vytvořit pro operační systém Windows Phone 8. Tento systém je stále spíše na okraji zájmu a drtivá většina aplikací od Seznamu je dostupná jen pro Android a iOS. Nyní se skromná nabídka aplikací pro Windows Phone 8, která aktuálně čítá pouze Mapy.cz a Novinky.cz, rozroste.

Stream.cz pro Windows Phone 8

Sami jste rozhodli pomocí hlasování, že v pořadí třetí aplikací pro systém Windows Phone 8 bude internetová televize Stream.cz. Na druhé příčce se umístila případná aplikace TV Program, ta mimochodem ještě neexistuje na žádnou mobilní platformu, a třetí místo obsadila aplikace Sport.cz. Kdy se uživatelé Windows Phone 8 dočkají aplikace Stream.cz prozatím Seznam neoznámil.

Zdroj: Facebook Seznam.cz

Diskuze ke článku
René
Jen doufám,že to nebude taková nepřehledná holomajzna jako na pc.
Josef Kubeš
Josef Kubeš
Výborně! Také jsem hlasoval pro STREAM...
Kota
Je mi to tedy celkem fuk, jsem spokojenym uzivatelem tohoto systemu na Lumii 1520, ale rict o druhem nejprodavanejsim systemu v CR, ze je skomirajici, nebo jak to autor napsal, je prinejmensim nepresne ;-)
Saver
Hlasoval jsem pro TV program, appka český TV program zobrazuje neúplně, často ukazuje přestávku ve vysílání a FDb.cz nejede už nějakou dobu. Dobrý program na TV program na WP prostě neexistuje :-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze