Remake legendárního hada od Nokie nově i pro Windows Phone

Starý dobrý Snake, neboli had, který se objevil poprvé v Nokii 6110, se vrací v roce 2012. Nově jej lze stáhnout také ve verzi pro operační systém Windows Phone 7 a můžete jej mít rovnou i s celou Nokií 5110, tedy alespoň virtuálně.

Tip: přečtěte si také článek - Nejhranější mobilní hra všech dob: Had od Nokie

Asi všichni jsme hráli, nebo alespoň někdy viděli jedinou mobilní hru známější, než populární Angry Birds. Řeč je samozřejmě o legendárním hadovi. Holandské vývojové studio dsd 164 připravilo remake původní verze Snaka z roku 1997 pro majitele smartphonů s OS Windows Phone 7, obsahující kompletně displej i s virtuálními tlačítky jedné ze starých Nokií, a notoricky známými monotónní zvuky. K dispozici je 9 originálních levelů, plus 2 úrovně obtížnosti. Pobaví také záznam o nejvyšším skóre, které nelze resetovat (stejně jako originál 97).

Ke stažení aplikaci najdete na Windows Phone Marketplace za cenu 0,99 dolarů s možností bezplatného vyzkoušení, ve kterém můžete získat max. 250 bodů. Názornou ukázku fungování Hada na Windows Phone smartphonu Nokia Lumia 800, připravili kolegové ze serveru Pocket-lint.com.

Tip! Hada si můžete stáhnout také na Apple Appstore, Android Marketu a Nokia Ovi Storu

Video

Zdroje: wmpoweruser.com