Razer Phone 2 odhalen v testu Geekbench. Dokáže trumfnout konkurenci?

aktualizováno
Razer Phone 2 odhalen v testu Geekbench. Dokáže trumfnout konkurenci?
  • Geekbench test odhaluje nové informace o Razer Phonu 2, který má být nejprve uveden na čínském trhu
  • Těšit se můžeme na 8 GB RAM a procesor Snapdragon 845 podpořený grafickým akcelerátorem Adreno 630

Aktualizováno 7. 9. 2018

Americká společnost Razer, která se specializuje na výrobu herních periferií a laptopů je považována také za jednoho z pionýrů v oblasti e-sportu. Minulý rok si úspěšně zvládla udělat jméno i na poli mobilních zařízení, když představila Razer Phone – smartphone stvořený pro hráče. Letos přichází s jeho nástupcem, o kterém se nyní dozvídáme první střípky informací z testu Geekbench. Podle viceprezidenta Chen Xiaopinga se novinka uvede nejprve na čínském trhu a až poté bude představena ve zbytku světa. Ale pojďme se podívat na to, co o smartphonu zatím víme.

Geekbench Razer Phone 2

Z výsledků testu je patrné, že bude poháněn Snapdragonem 845, kterému bude sekundovat grafický akcelerátor Adreno 630. Po vzoru svého předchůdce nabídne 8 GB RAM.

Hlavním prvkem, kterým se bude odlišovat od ostatních prémiových zařízení, může být skvělý displej s vysokou obnovovací frekvencí. Tím se ostatně chlubila již první generace, a Razer Phone 2 by tak mohl nabídnout ještě lepší parametry. Uvidíme také, jak si poradí s přímou konkurencí v podobě ROG Phonu nebo Honoru Play.

Původní informace z 19. 1. 2018

Na sklonku loňského roku byl představen Razer Phone, který vyhlíželi všichni nároční hráči mobilních her. Novinka se pyšní výkonným hardwarem, silnou baterií či kvalitním displejem se 120 Hz. Již nyní se však vyrojily spekulace, že společnost připravuje nástupce. Informace údajně pocházejí z interního zdroje společnosti a dále uvádějí, že k představení má dojít přibližně v září. Tato indicie nám stačí k tomu, abychom si mohli tipnout, že by premiéra mohla proběhnout na veletrhu IFA 2018 v Berlíně.

Zajímavostí je, že by druhá generace Razer Phonu mohla být spuštěna po boku projektu Linda. Ten byl ve formě prototypu prezentován na nedávném veletrhu CES 2018. V následujících měsících má být rozhodnuto, zda se projekt Linda dostane do sériové výroby.

Diskuze ke článku
mato
Ak vylepšia resp. odstránia tých pár chybičiek, tak dvojku si kúpim s radosťou. Super mobil.
Řezňýk
Ten geekbech je pravý, nebo zfalšovaný?
John
2000 a 8200....? Dost slabej výsledek, tohle není žádný dělo ale cpu střední třídy.
John
Můj rok starý telefon dělá 4300 a 10200

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze