Původní Fortnite je minulostí. Přivítejte Fortnite Chapter 2 s novou mapou

6
Původní Fortnite je minulostí. Přivítejte Fortnite Chapter 2 s novou mapou
Fotografie: Fortnite
  • Nečekaná odstávka Fortnite je minulostí
  • Chapter 2 přináší novou mapu i nové možnosti pro hráče

V neděli večer došlo k nečekanému ukončení hry Fortnite. Namísto očekávaného začátku další sezóny se hra zdánlivě definitivně odmlčela, a to velkolepým stylem, který si můžete připomenout v našem článku. Původně se očekávalo, že půjde o několikaminutovou, maximálně několikahodinovou záležitost. Fortnite však nechalo hráče a fanoušky v napětí více než jeden den. Opětovné spuštění hry proběhlo až včera v odpoledních hodinách. Hráči se však vraceli k částečně jiné hře, než kterou mohli ještě v neděli v průběhu dne hrát.

Epic Games, kteří stojí za hrou, se rozhodli hru alespoň částečně přepracovat a vlastně i přejmenovat. Nový název zní Fortnite Chapter 2 a hlavním poznávacím znamením je inovovaná mapa. Ta se na první pohled výrazně liší od původního ostrova a přináší především mnohem více vodních ploch. Hráči tak mohou nově plavat, plavit se lodí a taktéž rybařit. Novinek však zřejmě bude více a některé může Epic Games dávkovat postupně. Důležitým sdělením zůstává, že náplň hry se nemění, stejně tak její mírně komplikovaná dostupnost, kdy ji nenajdete v obchodě Google Play. Na druhou stranu zůstává tato mobilní hra stále zcela zdarma ke stažení.

Diskuze ke článku
Pubg
Taky bych uvítal kdyby jste napsali o Pubg, jelikož byl v noci velký update a přinesl spoustu novinek.
Oliver
Už to pařím, je to nádhera, daleko větší mapa. Vysoké hory a kopce, plavání, možnost se různě nově skrývat, a taky super věc jsou mraky a oblaka. Jinak taky jako Lukáš přede mnou si hraní dělím mezi Fortnite, PUBG a COD.
Joe Black
Joe Black
No ... nazdar.
Pesedm
Konečně mám zase u čeho honit svůj malej fujtajbl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze