Fortnite skončilo. Velmi brzy však dorazí Fortnite: Kapitola 2

17
Fortnite skončilo. Velmi brzy však dorazí Fortnite: Kapitola 2
Fotografie: Fortnite
  • Nejpopulárnější on-line hra světa Fortnite včera šokovala fanoušky i hráče
  • Došlo k ukončení současné mapy, vypnutí hry i webových stránek
  • Velmi brzy však dojde k příchodu inovovaná verze

Fortnite je v současnosti asi vůbec nejpopulárnější mutliplatformní on-line hra, kterou po celém světě aktivně hrají desítky miliónů hráčů. Od včerejšího dne se však ke své oblíbené hře nemohou připojit a hlásí problémy s přihlašováním a načítáním. Okamžitě se tak začalo hovořit o masivním výpadku serverů. Postupem času se však zdá, že nejde ani tak o výpadek, jako o promyšlený tah související s revolucí ve světě Fortnite. V uplynulých dnech totiž končila jubilejní 10. sezóna ve hře a očekával se příchod sezóny 11. Místo toho však přišel nenadálý konec, a to doslova.

Hra skutečně stále nefunguje a netrpěliví hráči mohou maximálně sledovat nadále běžící on-line stream, na kterém je vidět blíže nespecifikovatelný vzdálený objekt ve tvaru kruhu. Spekuluje se, že hra rozhodně neskončila a Epic Games, firma stojící za hrou Fortnite, pouze plánuje nejzásadnější změny v historii hry. Doposud hráči hráli na fiktivním ostrově, který ale byl včera pohlcen černou dírou a celý zmizel. Tím by měl vzniknout prostor pro nový svět. Server pcgamer.com přinesl klíčové informace o pokračování.

Fortnite 2

Na italské mutaci obchodu AppStore se totiž na malý okamžik objevily první screenshoty z Fortnite 2, případně z Fortnite: Kapitola 2. Na nich můžeme spatřit nový svět, ve kterém by mohly hrát klíčovou roli lodě a s nimi související zálivy a řeky napříč světem. Je velmi pravděpodobné, že Epic Games spustí pokračování Fortnite velmi brzy. Pokud jste konec první generace Fortnite promeškali a právě hru nehráli, můžete si jej připomenout na videu níže.

Diskuze ke článku
Anonym
mě to nevadí. jsem celkem rad
Jasonx
Si říkám, proč je venku tolik dětí.
Řezňýk
Na lince důvěry nestíhají brát telefony, pro spoustu děcek ztratil život smysl a připadají si prázdní a jakoby v temnotě.
End
Zbytečná hra a hra o ničem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze