Lenovo Z5s je za dveřmi. Výrobce odtajnil tři zajímavé barevné kombinace

6× aktualizováno
Lenovo Z5s je za dveřmi. Výrobce odtajnil tři zajímavé barevné kombinace
  • Lenovo chystá špičkový smartphone se třemi zadními fotoaparáty
  • V útrobách má tepat dosud nepředstavený procesor Snapdragon 678
  • Obří displej bude mít minimální rámečky a zřejmě malou díru v horní části

Aktualizováno 17. 12. 2018

Do představení Lenova Z5s zbývá přibližně jeden den a výrobce odhalil zajímavé barevné varianty, které chystá. Kromě černé a fialové bude k dispozici netradiční zlato-oranžovo-růžová.

Lenovo Z5s

Aktualizováno 14. 12. 2018 – 10:50

Lenovo se dnes také pochlubilo, jak by novinka Z5s měla fotit. Připomeňme, že láká na trojitý fotoaparát, jehož rozlišení má být 16 megapixelů. Dočkali jsme se tří ukázkových snímků, které vypadají velice slušně. Na druhou stranu jde stále o fotografie od výrobce a na reálné snímky si budeme muset ještě počkat.

Aktualizováno 14. 12. 2018 – 10:40

Lenovo na svém Weibo účtu opět upozornilo na chystané Lenovo Z5s. A není se čemu divit, telefon má podle posledních informací nabídnout více než 8 GB RAM a Snapdragon 678, čímž se chce profilovat do kategorie výkonných herních smartphonů. Pravděpodobně se tak můžeme těšit na opravdu velkorysých 10 GB RAM. Navíc se výrobce chlubí tím, že telefon bude mít hned dva chytré asistenty. Více se dozvíme již za čtyři dny, kdy dojde k oficiálnímu představení v Číně.

Aktualizováno 12. 12. 2018

Do představení Lenova Z5s zbývá jen několik málo dnů a oficiální materiály odhalily klíčová lákadla. Procesorem nebude Snapdragon 855, nýbrž další chystaný model Snapdragon 678, který se má výkonově blížit Snapdragonu 710. Současně je potvrzeno, že Lenovo Z5s bude od začátku nabízet nejnovější Android 9.0 Pie.

Lenovo Z5s

Aktualizováno 7. 12. 2018

Jak jste si patrně všimli, původní odhad představení 6. prosince se nepotvrdil. Lenovo nyní zcela oficiálně skrze sociální síť Weibo oznámilo, že k představení dojde 18. prosince.

Aktualizováno 4. 12. 2018

Lenovo Z5s bude představeno již pozítří, naznačily to úniky oficiálních materiálů, kde je datum 6. prosince zmíněno.

Lenovo Z5s

Aktualizováno 30. 11. 2018

Lenovo Z5s možná vypálí rybník Samsungu i Huawei. Chystaný model Z5s má být nejen supervýkonný, ale pokusí se nasadit namísto výřezu drobnou díru v displeji, ve které bude bdít čelní kamerka. Naznačuje to únik nové fotografie.

Lenovo Z5s
Lenovo Z5s

Nejde však jen o fotografii. Lenovo Z5s uniklo také na vůbec prvním videu a díra v displeji je jasně patrná. Tísní se takřka u horního okraje a displej nad dírou má skutečně jen několik málo pixelů.

Původní informace z 27. 11. 2018

Lenovo hodlá rozšířit svou řadu smartphonů Z5 o model s pravděpodobným názvem Z5s. Patrně nejzajímavější částí výbavy by se mohl stát procesor. Lenovo Z5s by mohlo být vůbec prvním smartphonem se Snapdragonem 8150.

Lenovo Z5s
Lenovo Z5s

Lenovo Z5s již prošlo čínskou certifikací TENAA, a tak známe například rozměry 156,7 × 74,5 × 7,8 milimetrů nebo samotný vzhled. Jak můžeme vidět, zejména zadní strana se u Lenova velmi podobá designu Huawei P20 Pro. Řeč není pouze o vertikálně orientovaném trojitém fotoaparátu, ale rovněž máme na mysli i o 90° pootočené logo samotného výrobce. Čelní stranu vyplňuje 6,3palcový displej s drobným výřezem. Poslední známá informace se točí kolem baterie s kapacitou 3 120 mAh.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Buď majú všetky značky spoločné dizajnové oddelenie alebo sa silou mocou snažia ukázať akí sú neschopní. Ale skôr to druhé.
Povedzte mi čo za značku si nechá dať do produkcie teleón ktorý vypadá ako 100 ďalších modelov od 100 ďalších značiek?
To je ako keby všetky automobilky mali rovnaké auto navonok a len menili motor...
Je to už trápne.
Česť výnimkám (Sony, HTC, Samsung,....)
Carda
Jaká to náhodná shoda vzhledu s P20 Pro :-D Tohle je ta budoucnost více čoček a bezrámečkových displejů s výřezem nebo dírou? no není to tak dlouho co jsem psal že když si člověk půjde vybrat mobil tak stačí když po nějakém náhodně sáhne :-D
vaculík
ten nápis mi připomíná lenovo vibeshot
Matěj Hýbl
Lenovo pootočený název mělo už na Vibe shot takže úplně nechápu proč někdo říká že je to vzor po Huawei.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze