První záběry ze závodní hry Asphalt 8 ukazují nový fyzikální model

4

Závodní sérii Asphalt od společnosti Gameloft vám jistě ani nemusíme představovat. Na různých platformách mobilních telefonů je tu už s námi hezkou řádku let, nyní to vypadá, že je na spadnutí další, tentokrát už osmé pokračování. Jednou z novinek je zcela přepracovaný fyzikální model.

Recenzi závodní hry Asphalt 7 jsme vám přinesli v polovině minulého roku. Další pokračování s číslovkou 8 je na cestě, na internetu se objevilo video s vývojářským deníčkem. Není to však na oficiálním Youtube kanálu společnosti Gameloft, jak bychom čekali, video patrně Gameloftu nějakou "cestičkou" uniklo.

Nový díl se bude jmenovat Asphalt: Infinity, jako vždy vyjde pro iOS a Android. Kromě zcela nových tratí bude velkou novinkou nový fyzikální model. Už se nebudou jezdit jen klasické závody, kdy je auto "přilepené" na silnici, podíváme se s ním i do prostoru, budete moci dělat různé kaskadérské kousky. V úrovni, co byla vidět na videu, auto například jede v tunelu po zdi, poté ho přes strop celý objede.

Není ještě zcela jisté, kdy přesně nový Asphalt 8 vyjde. Uniklé video se na Youtube dlouho neohřálo, na žádost Gameloftu muselo být staženo, vy si aspoň můžete prohlédnout několik screenshotů z něj. Každopádně Asphalt 8 je po Dead Trigger 2 další hrou, na kterou se budeme tento rok hodně těšit.

Zdroje: pocketgamer.co

Diskuze ke článku
ajax
aspon ze tak, 7 byla strasne nudna, ostatni jako vsechny verze, hratelnost stejna jako na stary nokii pred par lety, jen lepsi grafika
michal
Radsej by ten fyzikalny model mohli spravit trosku realnejsi. Vobec sa mi ta hra nepaci. Je tam sice pekna grafika, ale vsetko ostatne je velmi zle, hlavne ovladanie a ta nerealnost. Ak tam pridaju kaskaderske kusky tak v ich podani to uz bude uplna katastrofa. Ovela viac by sa mi pacilo ak by to malo byt nieco na styl underground 2 alebo dirt.
NoExistence
Srovnávat RR3 a Asphalty je jako srovnávat biftek a jablko. Oboje je pro jinou sortu lidí. Asphlaty jsou arkádová šílenost která je vyloženě na vyblbnutí, kdežto RR3 se snaží o realnost i když oproti RR2 k ní maj daleko. Já si s chutí zahraju oboje ale upřímně furt se mi líp dohrávaly Asphalty než RR3 A to jsem je dokončil z 78% ale dál už me frustrace odradila.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze