První virtuál v ČR, BLESKmobil, slaví 2. narozeniny

1

Uběhly již dva roky od chvíle, kdy na českém trhu začal působit vůbec první virtuální operátor. V listopadu 2012 se jím stal BLESKmobil, který na tuzemském trhu působí dodnes a slaví tím pádem své druhé narozeniny. Při jejich příležitosti prodlužuje akci volání za 1 Kč.

První virtuální operátor na českém trhu slaví již své 2. narozeniny. Dle očekávání se rozhodl nadělit něco svým zákazníkům. Oblíbená akce volání za 1 Kč se dočkala prodloužení o jeden rok. K dispozici je pro nové, ale i stávající zákazníky. Každý zákazník si může vybrat jedno telefonní číslo u jakéhokoliv operátor v České republice, kterému bude volat za 1 Kč/minutu.

Aktivace této služby je zdarma a vybrané číslo je možné změnit každý měsíc. Služba bude zákazníkům, kteří volání za 1 Kč již využívají, prodloužena automaticky. Noví zákazníci si ji mohou jednoduše aktivovat podle návodu na www.bleskmobil.cz

„Když jsme před dvěma lety spustili revoluci na trhu předplacených telefonních karet a nabídli své služby virtuálního mobilního operátora, byli jsme první a jediní. Jsem velmi hrdý na to, že i díky nám se za ty dva roky trh mobilního volání zásadně proměnil a že z této změny těží především zákazníci. Virtuálních operátorů přibylo, nabídka služeb se rozšířila a zákazník si dnes může vybírat. O to více nás těší, že BLESKmobil zůstává s téměř 400 tisíci prodanými telefonními čísly na trhu jedničkou. Potvrzuje to, že se nám daří plnit očekávání a naděje, se kterými k nám zákazníci přicházejí,“ říká Libor Berka, ředitel centrálního marketingu, výroby a distribuce CZECH NEWS CENTER a.s.

Zdroj: TZ BLESKmobil

Diskuze ke článku
Čá Ra
Bleskmobil: Při vyčerpání kreditu na blesksimkartě by nabídl v naléhavém případě tzv.(PŮJČOVNÉ) . Jen pro jeho orig.zaregistr.zákazníky,kteří užívají jeho orig.SIMkartu (702) déle než dva roky (24 měsíců).
50,-Kč kreditu,ktery se zákazníkům při novém dobytí kreditu automaticky odečte,pokud by této možnosti využili.Možná tím přilákáme i spoustu nových zákazníků k bleskmobilu.Když máte číslo už dva roky,tak ho po (půjčovném) jen tak nezrušíte.
Příklad:

Neděle - kredit 112,85 Kč.
Pondělí 28.09. odečteno 100,-Kč net/měs.
Úterý 29.09 ráno jsem zaspal do práce. Volal jsem šéfovi,hovor probíhal cca 0,45 min.
Cesta do práce - přišla SMS:
Funkce simkarty byla omezena. Po odečtení všech zapomenutých poplatků mi tel.ukázal kredit: -1,35 Kč.
Mé fin.prostř jsou 0,-Kč tak bych tuto možnost zajisté na 100% přivítal.

S pozdravem
Váš zákazník

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze