První Nokia s Windows Phone 7 na videu: vypadá jako N9

Utajovaná Nokia Sea Ray s operačním systémem Windows Phone 7 není pro nás ničím neznámým. Stephen Elop ji nedávno krátce ukázal při jednom rozhovoru. U daného prototypu je zjevná podobnost s nedávno představenou Nokií N9.

TIP: Čtěte Neoficiálně: jaké Windows Phone 7 telefony chystá Nokia?

Prototyp nové Nokie zatím nemá ani konkrétní označení, prozatím je však známa pod kódovým označením Sea Ray. Nokia v současné době usilovně pracuje na nových zařízeních, která ponesou operační systém Windows Phone 7. Prvního zařízení bychom se měli dočkat ke konci letošního roku, dalších na přelomu let 2011 a 2012 s tím, že nejvíce novinek vstoupí na trh začátkem roku 2012. První zařízení působí elegantně, konzervativně a ničím nepřekvapí. Svým vzhledem více než vychází z Nokie N9, se kterou zřejmě bude sdílet množství součástí.

TIP: Čtěte První Nokia s Windows Phone 7: uniklé fotografie a video

Na níže přiloženém videu si můžete všimnout prototypu. Snímek byl pořízen v jedné z asijských továren Nokie. Pozitivní správou je, že výroba se již nejspíše pomalu rozbíhá a lze teoreticky čekat, že v následujících měsících se můžeme těšit na zajímavý vývoj co se týče nových zařízení Nokie s WP 7.

Zdroje: gsmarena.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze