První fotografie HTC Bravo je na světě (aktualizováno)

Ať se výrobci snaží jakkoli, téměř vždycky unikne nějaký ten záběr připravovaného přístroje. Neunikl tomu ani výrobce HTC se svým novým modelem HTC Bravo, který má na trh přinést další příspěvek do rodiny elitních komunikátorů.

Renderované fotografie modelu jsme již měli možnost vidět, nejvíce společného má Bravo s Nexusem One od Googlu. Někomu se ale podařilo ukořistit živý záběr přístroje a my tak můžeme tápat, čím se bude Bravo od svých soukmenovců lišit.

První, co padne do oka, je jakýsi optický joystick, který dle všeho nahradil trackball, který můžeme nalézt např. na HTC Hero či již zmíněném Nexus One. Specifikace se zatím nemění a zůstávají stále stejně slibné: 3,7 palcový WVGA displej s technologií AMOLED, procesor Qualcomm taktovaný na 1 GHz, fotoaparát s rozlišením 5 MPx a celá sada funkcí včetně Wi-Fi, GPS, HSDPA a další. Navíc potěší i funkce multi-touch.

Do Británie by měl přístroj dorazit ke konci března tohoto roku, což jej staví do přímé konkurence s velikány SE Xperia X10 a LG InTouch Max. O ceně zatím slovo nepadlo, další země ale budou následovat brzy.

Aktualizováno 27.1 - nová fotografie

Na internetu se objevila nová fotografie chystaného HTC Bravo.

zdroj: www.phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze