Android 2.3 pro HTC Desire přichází do finální podoby (Aktualizováno)

5

Ještě před pár týdny byl osud nové verze Androidu 2.3 Gingerbread pro HTC Desire značně nejistý. Britské zastoupení HTC se nechalo slyšet, že kvůli komplikacím přerušuje vývoj nové verze. Po značném ohlasu bylo druhý den vše jinak. A dnes? HTC spěje s novou verzí do finální podoby a ještě tento týden ji začne testovat.

HTC Desire - oficiální fotografie
TIP: Čtěte Recenze HTC Desire a Froyo 2.2: jaký je telefon s novou verzí OS?

HTC Desire je i v současné době stále velmi výkonné zařízení. Do starého železa rozhodně nepatří, neboť se prodává teprve něco málo přes jeden rok. Do prodeje HTC Desire vstoupilo s verzí Android 2.1 Eclair. Po více než třech měsících obrželo aktualizaci na 2.2 Froyo. Na podzim minulého roku se začaly objevovat zprávy, že se Desire dočká ještě jedné aktualizace na vyšší verzi, konkrétně 2.3 Gingerbread. Co v současné době Desire nabídne? Především 3,7" dotykový displej SLCD (původně AMOLED) s rozlišením WVGA. V oblasti hardware nalezneme 1 GHz procesor Snapdragon a 576 MB paměť RAM. Zadní strana je osazena 5 MPx fotoaparátem s automatickým zaostřováním. Nechybí ani kompletní datová výbava či slot pro paměťové karty typu MicroSDHC.

Čtěte: Android 2.3 Gingerbread je tady: větší výkon, více animací

A jaká je nyní situace kolem Androidu 2.3 Gingerbread? HTC uvedlo:"s radostí můžeme oznámit, že vývoj Androidu 2.3 završil svoji poslední fázi. Ještě koncem tohoto týdne začne fáze testování tzv. quality assurance", pod taktovkou jednotlivých zastoupení dané země. Pokud fáze testování proběhne úspěně, měla by se aktualizace k majitelům zařízení dostat ke konci letních prázdnin.

Aktualizováno 9.7 2011

HTC oznámilo prostřednictvím sociální sítě Facebook další povzbudivou zprávu. Aktualizace 2.3 Gingerbread pro HTC Desire bude uvolněna pro uživatele již v průběhu měsíce července. Čekání tak spěje ke konci. Situaci budeme nadále sledovat a v případě jejího uvolnění vás budeme ihned informovat.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
kjkh
A co Desire Z?, před pár měsíci byla zpráva, že bude koncem června, od té doby nic a nyní už je červenec.
Raiden_cz
Rek bych ze je to dano tim ze se klasickej Desire prodaval lip nez na Manazery zamereny Desire Z, ale to je jen domenka... Podle me se Zko docka ale poozdeji protoze HTC nechce nastvat miliony majitelu Desiru...
asdasd
Mohli by dát alespoň info, domluva jak s Tatarama.
Když jsem se jich posledně ptal na aktualizaci Wildfire , tak mi odepsali toto:

Aktualizace probíha, skontrolujte si dostupnost updatu v nastavení - o telefonu - aktualizace. Buďte trpělivý a čekejte, udělali jste všechno správně. Aktualizace nejde stáhnout ze stránek HTC.

Chcete-li odeslat odpověď na tuto zprávu nebo nás informovat, že jsme úspěšně odpověděli na vaši otázku, přihlaste se na stránky Kontaktujte nás pomocí své emailové adresy a čísla lístku 10CZCW45CSA000077.

S pozdravem,

Tomas

HTC

Chcete vědět, co říkají ostatní? Máte otázku, kterou chcete položit ostatním fanouškům HTC?

Staňte se fanouškem HTC facebook.com/htc
Sledujte nás Twitteru twitter.com/htc
Přihlaste se k oděru kanálu YouTube youtube.com/htc

Prozkoumejte naše vývojářské zdroje developer.htc.com

Na tomto e-mailovém účtu nemůžeme přijímat odpovědi. Navštivte nás na webových stránkách htc.com, pokud máte jakékoliv dotazy, nebo potřebujete další pomoc.
Lipton
Mě už to přestalo bavit,čekat na to až se milosrdně někdo uráčí z HTC něco udělat.Telefon jsem prodal a je to vyřešené :-).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze