Podívejte se na koncept chystaného tabletu Amazon Kindle Fire 2

Amazon se již relativně dost brzo chystá představit svou odpověď na nový tablet od Googlu Nexus 7. Podívejte se na návrh, jak by nový Kindle Fire 2 mohl vypadat.

Amazon Kindle Fire - první generace úspěšného tabletu na oficiálních snímcích

Tip: přečtěte si také článek - Amazon Kindle Fire: prodejní trhák s Androidem

Amazon svůj historicky první tablet představil na začátku září loňského roku. U Kindlu Fire použil chytrou cenovu politiku, kdy díky nízké prodejní ceně tabletu získal širokou základnu uživatelů. Z těch poté peníze dostal díky prodeji multimediálního obsahu skrze svůj vlastní obchod. Tablet byl opravdu úspěšný, a hlavně v USA se jej prodalo několik milionů kusů. V poslední době se čím dál častěji objevují různé neoficiální informace o jeho nástupci.

Líbil by se vám tablet Kindle Fire 2 od Amazonu v takovémto provedení?

Jak jsme vás nedávno informovali v tomto článku, Kindle Fire 2 by měl Amazon představit ještě v průběhu tohoto měsíce. Živě se spekuluje o tom, že dojde k představení rovnou dvou modelů. Jednak by to měl být nástupce loňského 7palcového Firu, a potom také jeho větší odvozenina s 10 palcovou obrazovkou, která by měla konkurovat větším tabletům, zejména pak iPadu od Applu. Objevily se dokonce i informace o telefonu. Grafici z německého serveru t3n.de vytvořili zajímavý koncept, který by měl právě reprezentovat design chystaného Firu 2. Co na něj říkáte?

Zdroje: t3n.de, pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze