Průvodce letošními Black Friday slevami. Poradíme vám, kde nakoupíte nejvýhodněji

aktualizováno
Průvodce letošními Black Friday slevami. Poradíme vám, kde nakoupíte nejvýhodněji
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Zjistěte, které produkty můžete nakoupit za výhodné ceny
  • Kromě smartphonů se zaměříme také na chytré hodinky
  • Článek budeme průběžně aktualizovat o další slevy

Aktualizováno 27. 11. 2020

Svou nabídku dnes zveřejnil internetový obchod istyle.cz, kde můžete pořídit například iPhone 11 Pro od 24 490 Kč nebo iPad sedmé generace za 8 490 Kč. Zajímavá je také možnost koupit Apple Watch 5 za příznivých 9 990 Kč.

Za pozornost stojí rovněž Black Friday akce internetového obchodu CZC.cz, kde můžete zakoupit ohebné smartphony za cenu telefonů klasické konstrukce. Jednou z nejzajímavějších nabídek je pak oblíbený MacBook Air (2020) za momentálně nejnižší cenu na trhu v obchodě istores.cz.

Původní informace z 25. 11. 2020

Jako každoročně se do tzv. „černopátečních“ slev zapojilo hned několik prodejců. Většina z nich zpravidla udržuje ceny na stejné úrovni jako konkurence, takže je v podstatě jedno, kde nakoupíte, čas od času se však podaří natrefit na zajímavou nabídku.

Například na stránkách e-shopu Datart lze narazit na celou řadu slev, avšak žádná z nich není nikterak výrazně lepší než u konkurence. Za zmínku podle nás stojí například Samsung Galaxy A51 za 6 490 Kč nebo Galaxy S10e v černé barvě za sympatických 10 990 Kč.

Z nositelné elektroniky mohou zaujmout chytré hodinky Honor MagicWatch 2 za 3 490 korun, případně Samsung Galaxy Watch Active za stejnou cenu. Uvedená nabídka platí do pondělí 30. listopadu.

V případě obchodu iStyle startuje slevová akce Black Friday v pátek 27. 11. a potrvá až do pondělí 30. 11. 2020. Nabídka zatím zůstává skryta, pravděpodobně bychom se však mohli dočkat zajímavých slev na iPhony 11, Apple Watch nebo iPady.

U CZC.cz trvají Black Friday slevy dokonce celý měsíc. Velmi zajímavou nabídkou je podle nás originální LG Wing s cenovkou 19 990 Kč. Jestliže spíše preferujete nudnější, avšak lépe vybavený Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, můžete jej pořídit za necelých 28 tisíc korun.

Zájemcům o nový telefon se může vyplatit také podívat na stránky Mobil Pohotovost, kde mohou získat až 20% bonus k výkupní ceně stávajícího zařízení. Mezi naše favority se opět řadí Samsung Galaxy A51 za 6 990 Kč nebo Apple Watch 3 za 4 990 Kč. Zajímavý může být také starší, ačkoliv stále velmi dobře vybavený, Huawei P30 Pro za 12 990 Kč.

Black Friday slaví také výrobce Netatmo, který od 26. 11. 2020 nabízí 25% slevu na řadu produktů dostupných na oficiálních webových stránkách. Slevová nabídka je platná od čtvrtka 26. do pondělí 30. listopadu 2020. Naše testy produktů Netatmo najdete na fzone.cz.

Tento článek budeme postupně aktualizovat o další zajímavé slevy. Pokud jste v našem výběru prozatím nenašli nic, co by vás zaujalo, doporučujeme vyčkat na aktualizované páteční vydání.

Diskuze ke článku
Jiří Nevrkla
Jiří Nevrkla
Doporučit Samsung A51 je teda úlet.. Možná jedině kvůli AMOLEDu? Dost málo. Aspoň ten cashback snad je.
Na Datartu pořád platí ty vyskakovací slevové kódy na cokoliv : - 500Kč nad 6tisíc ( dnes ráno se ukázal ) a asi i - 700Kč nad 9nebo 10.
Jiří Švarc
Jiří Švarc
Naposledy upraveno: 27. 11. 2020 12:05
Jedinou opravdovou slevu, co jsem našel je A71 za 7999 Kč v Alze. A pak Xiaomi Redmi Note 9 za 4515 v O2. Ostatní ceny jsou prakticky stejné jako na začátku měsíce a stejný telefon lze najít v menších obchodech i levněji. Loňský Black Friday byl tedy mnohem lepší, třeba Xiaomi Mi 8 za 6 tisíc byla naprostá pecka, že by tu tragédii letos brzdil kurz koruny?
Mimochodem kdy hodláte článek aktualizovat? Vždyť už je poledne a nemáte tam ani A51, která je teď za 6500 všude.
Jiří Švarc
Jiří Švarc
Heleďte a nechcete tento článek přejmenovat na "Poradíme, kde jste mohli nakoupit nejvýhodněji a kvůli nám to nestihli"? Nemáte tu vůbec nic co bylo dnes ve slevách, ani to co mám výše v mém komentáři a za chvilku to stejně končí, takže už aktualizace ani nemá cenu.
Tak tedy děkujeme, že jste tak úžasně poradili.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze