Prototyp Nokie Lumia 900 měl ještě zakřivené sklíčko displeje

6

Aktuálně nejvybavenější mobilní telefon od Nokie s operačním systémem Windows Phone 7.5 se u nás prodává již několik měsíců. Designem se velmi podobá své nižší sestře Lumii 800. Liší se však tvarem displeje. Původně měla shoda panovat i v případě displeje.

Nokia LUmia 900, 800 a 920

Nejen my v naší recenzi na Lumii 800, ale uživatelé si pochvalují zakřivený displej, který volně přechází do bočních stran a prst po něm snadněji klouže. Vyšší model Lumia 900 však toto řešení opustil a nabídl klasický, rovný displej, jaký známe z většiny mobilních telefonů. Nyní díky zahraničnímu serveru Enagdget, který byl na exkurzi u Nokie přímo ve Finsku, víme, že původně měla i Nokia Lumia 900 nabídnout zakřivený displej ve stylu Lumie 800.

TIP! Recenze Nokia Lumia 900 – Finský křižník připlouvá

Prototyp Nokie Lumia 900 ještě měl zakřivený displej

Redaktoři serveru Engadget totiž pořídli snímek prototypu Lumie 900, na kterém je jasně viditelné zakřivení displeje. Toto řešení se zřejmě ukázalo jako praktické a také oblíbené, protože se k němu Nokia opět vrací s modelem Lumia 920.

Jaký displej vám vyhovuje více? Zakřivený ve stylu Lumie 800 nebo rovný, který nabízí Lumia 900?

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
freeman
Tak, že čo s tohoto článku vyznelo ? Že opäť vyhralo ekonomické oddelenie nad vývojovým v Nokie. Tak ako to bolo za posledné roky vždy. A nato Nokia draho doplatila.
Víťa
Vzhledově je lepší zakřivené. Sám vlastním Lumii 800 a vypadá opravdu dobře. Lumii 900 jsem měl v ruce a design se mi nelíbí.
Matteo
Na stranách zakřivený displej znám z LG Optimus 2X. Nejen, že to vypadalo dobře, ale ještě to bylo velmi pohodlné. Prst se na stranách displeje třeba při scrollování do stran nezasekl o hranu.
hezo
ta cervena 920 je neskutocna ... mam dilemu vybrat zltu ci cervenu ? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze