Prohlížeč Skyfire pro iPhone v nové verzi 3.0 (video)

Skyfire, populární "alternativní" multi-platformní internetový prohlížeč pro chytré mobilní telefony, byl aktualizován na verzi 3.0 pro Google Android smartphony na konci listopadu loňského roku, a nyní rovněž i ve verzi pro uživatele přístrojů Apple iPhone.

Skyfire logo

Tip: přečtěte si také článek - Internetový prohlížeč Skyfire uveden ve verzi Beta

Jednou z hlavních změn ve verzi 3.0 je, že podporuje více verzí Flash videí a obsahu na různých stránkách. I nadále videa optimalizuje pro mobilní telefon a nabízí plynulé přehrávání. Nový Skyfire 3.0 dostal ještě větší provázanost s Facebookem. Na každé stránce najdete speciální tlačítko, což vám umožní snadno sdílet obsah. Podobné, avšak hardwarové, najdete na nových Facebook telefonech od HTC. K dispozici je také integrace Facebook portálu, který nabízí rychlý přístup na váš profil.

Skyfire 3.0 pro iPhone - oficiální fotografie

Čtěte: Stahujte prohlížeč Skyfire 2.0 pro iPhone (3x video)

Další novinkou je populární obsah, ještě stále v kapitole Facebook, který vám ukáže, jaký konkrétní obsah je nejvíce populární mezi vašimi přáteli a na celém Facebooku vůbec. Zajímavá je též funkce Skyfire OneTouch Search, která vyhledává na Googlu a Wikipedii bez nutnosti přístupu na stránky samostatně. Aplikace má velikost 3,7 MB, stojí 2,99 dolarů (asi 52 Kč) a je kompatibilní s iPhonem nebo iPodem Touch běžící na iOS verze 3.0 nebo novější.

Skyfire 3.0 pro iPhone - oficiální screenshoty
Čtěte: Dolphin browser nyní ke stažení i ve verzi pro tablety

Některé nové funkce v nejnovějším Skyfire 3.0:

  • Víc Videa Zvýšená schopnost přehrát více videa přes Adobe Flash Player z více míst. Flash videa budou optimalizována pro zařízení a síť, která zaručí plynulé přehrávání videa, a šetří objem dat a tím i vaše peníze.
  • Populární obsah Nová funkce, se kterou můžete okamžitě vidět, jaký obsah na jakémkoli místě je nejvíce oblíbený u vašich přátel na Facebooku. Doporučení od přátel se jako priority zobrazí v horní části seznamu.
  • Fireplace Feed Reader Jednoduchý nástroj, který poskytuje filtrovaný seznam vašich zdrojů z Facebooku, které obsahují odkazy na webové stránky, obrázky a videa
  • Facebook - integrace portálu S jediným dotykem máte přístup na váš Facebook profil. Není třeba zdlouhavě přepínat mezi jednotlivými aplikacemi.
  • Facebook - speciální tlačítko Skyfire 3.0 vám nabídne Facebook tlačítko na každé stránce na internetu. Stačí zarolovat po stránce, kliknout na tlačítko a daný obsah bude ihned sdílen na vaši zeď
  • Skyfire hledání jedním dotykem Zadejte hledaný výraz a vyberte si mezi Googlem nebo Wikipedií s jediným dotykem, bez nutnosti přejít na samostatné stránky

Video

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze