Dolphin browser nyní ke stažení i ve verzi pro tablety

Od dnešního dne je na Android marketu dostupný ke stažení prohlížeč Dolphin Browser v nové verzi speciálně optimalizované pro tablety s Androidem.

Čtěte: Opera dnes představí prohlížeč pro tablety (video)

Internetový prohlížeč Dolphin Browser je jednou z nejčastějších a nejpoužívanějších alternativ pro uživatele přístrojů s operačním systémem Android, kteří, ať už z jakéhokoliv důvodu, nechtějí používat nativní prohlížeč či sestavu Opera mini + Opera mobile. Právě těch se týká dnešní krátký článek. Dolphin Browser totiž ode dneška figuruje i ve verzi právě pro Androidí tablety.

Dolphin browser

Čtěte: Opera Mobile pro tablety na videu z CES 2011

Dolphin browser zatím existoval ve verzích Dolphin Browser, Dolphin Browser mini a Dolphin Browser HD. Všechny tyto varianty byly a jsou primárně určeny pro použití v telefonech. Nyní je ale ke stažení také nový Dolphin Browser for Pad, který je určen pro tablety, a to pro tablety s Androidem, které se díky nové verzi 3.0 Honeycomb mohou směle rovnat iPadu od Apple. Mnoho z nich jsme si vyzkoušeli, nafotili a natočili na právě skončeném veletrhu MWC 2011 v Barceloně. Dolphin pro tablety podporuje všechny moderní funkce jako je multitouch, pinch to zoom, gesta, widgety, možnost více otevřených panelů (stránek), záložky, cache na paměťové MicroSD kartě či oblíbené stránky.

Tip: Více informací o novém prohlížeči Dolphin pro tablety najdete zde

Dolphin Browser pro mobilní telefony si můžete zdarma stáhnout na Android Marketu

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze