Prohlídka stánku Xiaomi na MWC 2018: Redmi Note 5 Pro nebo elektrické koloběžky

Prohlídka stánku Xiaomi na MWC 2018: Redmi Note 5 Pro nebo elektrické koloběžky
  • Značka Xiaomi si na letošní MWC 2018 přivezla většinu svého portfolia
  • Poprvé jsme se mohli setkat s modelem Redmi Note 5 Pro
  • Zaujaly nás oblíbené elektrické koloběžky nebo chytří roboti

Značka Xiaomi je v Česku velmi oblíbená a není se čemu divit. V jejím portfoliu se nachází mnohem více, než se na první pohled může zdát. Většina uživatelů zná Xiaomi především jako výrobce smartphonů, ale v jejich nabídce najdema také chytré hračky, koloběžky, síťové prvky a mnoho dalšího.

Xiaomi není zdaleka jen o telefonech, což mohli na vlastní oči vidět návštěvníci MWC 2018 v Barceloně. Telefony pro sebe měly „pouze“ jeden velký pult, většina stánku však byla obsazena mnoha dalšími technologiemi z dílny tohoto výrobce.

Byli jsme velmi překvapeni, když jsme viděli chytrou stavebnici ala Lego, která je nejen interaktivní, ale také programovatelná a vaše výtvory taky mohou doslova ožít! Konečně jsme si také mohl vyzkoušet oblíbenou koloběžku od Xiaomi, která je však na náš vkus příliš masivní a ocenili bychom spíše drobnější rozměry.

Svůj prostor získaly také kamery z řady Yi nebo Mijia a přímo vedle sebe jsme si mohli prohlédnout také notebooky Xiaomi, a to nejen Mi Notebook Air 12.5, ale také nový Mi Notebook Pro. Ten vypadá opravdu skvěle a ne nadarmo je často srovnáván s Macbookem Pro (jak překvapivé).

Obecně jsme se na stánku Xiaomi mohli seznámit s produkty, které jinde takto pohromadě najdete jenom těžko. Bylo zajímavé vidět, že záběr Xiaomi je opravdu mnohem širší, než se na první pohled zdá. A co vy, který produkt Xiaomi se vám líbí nejvíce?

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o. provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze