Pro vášnivé posluchače: Huawei FreeBuds 3 v červené barvě strhnou pozornost

Pro vášnivé posluchače: Huawei FreeBuds 3 v červené barvě strhnou pozornost
  • Do redakce nám dorazila Huawei FreeBuds 3 v červené barvě
  • Povrch zůstává stále lesklý, jsou tak magnetem na otisky prstů
  • Přesto nová barevná varianta zaujme už z dálky, především něžné pohlaví

Již v prosinci jsme vám přinesli podrobnou recenzi na sluchátka Huawei FreeBuds 3, která, ač vypadají jako Apple AirPods, nabízí mnohem více, tedy alespoň ve srovnání se základní variantou. Například se pyšní aktivním potlačením okolních ruchů, které funguje poměrně dobře i přesto, že jde o klasické pecky a ne špunty jako u Apple AirPods Pro.

Vzhledem k tomu, že Huawei poměrně rád experimentuje s barvami, tedy alespoň na smartphonech určitě, rozhodl se přispěchat s novou barevnou variantou FreeBuds 3. Místo obligátní černé nebo bílé máme tu čest se sytě rudou, která zaujme především něžné pohlaví. I když, dokážeme si představit, že by rudá sluchátka mohla zaujmout i pány, záleží na vkusu každého.

Huawei FreeBuds 3 v červené barevné variantě. Pouzdro i samotná sluchátka jsou stále v lesku

Možná se ptáte, proběhly nějaké změny i uvnitř? Odpověď je jednoduchá: ne. Sluchátka jsou velikostně identická, stejně tak i vnitřnosti odpovídají bílé variantě, kterou jsme pro vás testovali. Po zvukové stránce se tak stále řadí k těm nejlepším bezdrátovým peckám na trhu, tomu napomáhá jak čipset Kirin A1, tak také duální Bluetooth 5.1.

Otevření pouzdra usnadňuje pružina, zpět k sobě si jej přitáhne magnet. Sluchátka do pouzdra zapadnou díky přesným výřezům a lehce si je přidrží i magnet uvnitř. Stejně tak zde je LED, která informuje o nabití. Pokud svítí zeleně, FreeBuds 3 jsou nabitá dostatečně, pokud oranžově/červeně, je dobré připojit pouzdro spolu se sluchátky do nabíječky.

Sluchátka lze sehnat za zhruba 4 tisíce korun.

Nabíjení je extrémně rychlé, pouzdro včetně sluchátek se nabije díky podpoře rychlého nabíjení zhruba za 40 minut, sluchátka se z pouzdra dobijí ani ne za hodinu. Pouzdro má vlastní akumulátor s kapacitou 410 mAh, FreeBuds dobije celkem 4×. Velkou výhodou je i možnost bezdrátového nabíjení.

Sluchátka lze sehnat za zhruba 4 tisíce korun, u některých obchodníků si připlatíte cca 500 Kč. Jak se vám červená varianta líbí?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze