Přípravy na iPhone 5 - nanoSIM karty jsou už u operátorů

11

Počínaje tímto týdnem začínají světoví operátoři dostávat do rukou nové nanoSIM karty, které jako první využije nový iPhone 5. Jak informuje web iFun, první dostal karty T-Mobile (Telekom) a postupně by se měly dostat i k dalším operátorům.

K nanoSIM kartám byla přiložena i krátká zpráva, která říkala následující:

„Drazí partneři. Dnes dostanete novou generaci SIM karet pro novou generaci smartphonů, jež se brzy dostanou na trh. Prosíme o mlčenlivost a dodržení embarga, v brzké době dostanete instrukce, jak postupovat dále.“

Vlevo vidíte novou nanoSIM, vpravo microSIM uvnitř velké SIM

Jako první by měl tuto SIM kartu využít právě iPhone 5, jelikož se Apple o využití nového druhu karet prosazoval zdaleka nejvíce. Jak navíc víte z naší dnešní aktuality, oficiální představení novinky se opravdu uskuteční 12. září letošního roku.

Zdroje: 9to5mac.com, ifun.de

Diskuze ke článku
Dave
Další blbost na entou z hlav Applu!!! Mám HTC One X a musel jsem taky ořezávat a pěkně mě to sra.. Copak nestačí klasická sim? Přestane mě nedej bože fungovat telefon a už tu kartičku nano či microsim nedám třeba do staré Nokie.
Tomáš
Stejně je to podle mé jen další věc kvůli který bude Apple jen žalovat ostatní výrobce telefonů..... Nesnáším Apple kvůli její strategii alá žalovat všechny kolem za uplné blbosti a věci které jsou uplně normální u telefonů už pár let před prvním iPhonem...
Marek
Noo tak zase na druhou stranu je menší a tak je třeba víc místa na malý NFC čip
kazan
Ja si taky myslím že je hloupost zmensovat již tak male micro sim karty,jednak k vuli horši manipulaci ale hlavne proto že telefony se zase zvetšují:)Takže pro micro sim i klasicky sim bude dost místa:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze