Oficiálně: Apple představí iPhone 5 už 12. září v San Franciscu

6

Jedna z nejočekávanějších mobilních akcí letošního roku, kterou je představení nového Apple iPhone 5, je na dosah. Apple konečně potvrdil datum a místo jejího konání a dokonce i naznačil, že nový iPhone bude mít skutečně označení 5. Zajímá vás více?

Den D pro všechny fanoušky Apple se nezadržitelně blíží. Společnost Apple oznámila, že představení nového produktu, kterým bude na 100 % nový iPhone, se uskuteční 12. září 2012 v San Franciscu. Nový tablet iPad Mini s největší pravděpodobností představen nebude, očekáváme, že tuto událost si Apple nechá až na říjen.

Apple iPhone 5 a jeho díly

A jak víme, že bude představen skutečně nový model iPhone a že bude mít označení 5? Stačí se podívat na grafické zpracování pozvánky. Pod číslem 12, které reprezentuje datum, je v podobě stínu vyobrazena číslice 5.

Pod číslicí 12 můžete vidět stín číslice 5

Od iPhone 5 už nás dělí tedy už jen týden, těšíte se? V čem si myslíte, že bude Apple iPhone 5 revoluční?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Marek
Nevíte kdy bude k dipozici iOS6? Předpokládám, že hned po keynote, ne?
Jan
Myslim si ze asi nic mo iPhone 5 bude mit ucite uz NFC lepsi fotak rozliseni bude urite brutalni rozliseni napriklad 1100x960 an displeji 4.0" vylepsena Siri ..
Jedine co si myslim ze bude vazne pecka bude asi to ze predstavi iPad 7" inches konečne a tím se mě Apple dostane na svou stranu
Jiri
v kolik hodin bude ten kyenote
jiri
diky moc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze