Připravuje se Honor 100. Lákat by měl především obřím výkonem

2
Připravuje se Honor 100. Lákat by měl především obřím výkonem
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Hnacím motorem telefonu má být procesor Snapdragon 8 Gen 2
  • AMOLED displej oslní jemným rozlišením
  • Premiéra by mohla proběhnout v listopadu

Honor by měl ještě letos představit novou řadu telefonů s označením 100. Na sociální síti weibo.com se objevily informace o jedné z variant, možná standardním modelu Honor 100 Pro. Dozvídáme se, že stěžejním prvkem výbavy bude procesor Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu. Dále se očekává velký AMOLED displej s rozlišením 2 700 × 1 224 pixelů a podporou 120Hz obnovovací frekvence.

V displeji by dle všeho měl být větší středový průstřel pro vysoce kvalitní selfie fotoaparát, jehož rozlišení by mělo dosahovat minimálně 50 megapixelů. V tuto chvíli více informací není k dispozici, ostatně představení má proběhnout až zhruba za dva měsíce, a to zřejmě nejprve v Číně, zbytek světa se dočká o něco později.

Diskuze ke článku
Standa Jandečka
Standa Jandečka
Podnětný článek.
Pc Wifi
Pc Wifi
to musi byt v cine trosku kysele jabko do ktereho se kouse, kdyz honor alias prejmenovana cast huaweie muze mit veskere zapadni vymozenosti a Huawei si vyvynul az ted sice vlastni cpu s 5G, ale s mensim vykonem nez nynejsi TOP od QSD a udajne snad nekde bylo psano ze s velikou zmetkovosti vyroby, takze hodne drahy špás...
jako Honor toho ma vic ale treba do distra TM se dostal snad jen jeden, nizsi stredni tridy... otazka je proc...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze