Prezentace Sony Ericssonu Xperia mini na ulici (4x video)

2

Podívejte se na zajímavá propagační videa, ve kterých Sony Ericsson přímo na ulici prostřednictvím zajímavého moderátora ne nepodobného legendárnímu Boratovi oslovuje lidi s otázkami ohledně chytrých telefonů.

Sony Ericsson mini - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naší podrobnou recenzi - Recenze Sony Ericsson Xperia mini – Malý velký mobil

Sony Ericsson je už ve světě reklam na své mobilní telefony znám svojí originalitou a vtipností. Z poslední doby lze zmínit třeba reklamu na Xperii Ray nebo Xperia arc jako "náhražku" slunce. Nejnovější reklama se zaměřuje na funkce v Česku mimochodem velmi populárního komunikátoru Xperia mini. Skupina Street Entertainment pod vedením moderátora se vzhledem legendárního kazašského moderátora z filmu Borat. Moderátor se ve 4 videích postupně zábavnou formou táže lidí na ulici na jejich vědomosti například o aplikacích, Android marketu, integraci Facebooku v telefonu a podobné věci. Přejeme vám tedy příjemnou zábavu. Pokud se chcete dozvědět více o smartphonu Sony Ericssonu Xperia mini, pak vám vřele doporučujeme naši podrobnou recenzi.

Video 1 - Android market

Video 2 - integrace Facebooku

Video 3 - nejmenší telefon s podporou nahrávání HD videa na světě

Video 4 - výhody služeb v rámci učtu Google

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
AHAAA....TO MA ANI FAKT NENAPADLO...že je MINI NAJMENŠÍM smartfónom s HD videom a predpokladám, že má aj automatické zaostrovanie počas nahrávania ....
TOTO by mali tiež tlačiť do reklám aby si to ľudia uvedomili, že za 140€ sa dá kúpiť "dospelý" smart s malými rozmermi ale BEZ KOMPROMISOV !!!
SE GOO alebo už iba SONY GOOO

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze