Představujeme nové logo mobilenet.cz. Podívejte se

64

Současné logo mobilenet.cz je s vámi s malými obměnami více než 10 let. Současně se spuštěním nové verze mobilenet.cz tak přinášíme inovované logo, které bude odrážet moderní, čistý a dynamický design nového webu. Podívejte se, jak vypadá logo, se kterým se budete v následujících letech často setkávat.

Nová verze webu je již za rohem a spuštění se dočkáte už tento týden. Protože chceme přinášet kvalitní zpravodajství o moderních technologiích v neméně moderním hávu, rozhodli jsme se po delší době pro kompletní inovaci loga. Tady je.

mobilenenet.cz

Modrá barva zůstala zachována, zvolili jsme však tmavší, výraznější a modernější odstín, do kterého bude zahalen také nový mobilenet.cz. Ikonické „m“, podle kterého řada z vás mobilenet.cz už roky rozeznává, jsme rovněž chtěli zachovat, ale inovovali jsme jej do moderního tónu. Chtěli jsme, aby bylo logo dynamičtější a výsledkem je elegantnější „m“ s akcentem v podobě tečky. Součástí nového loga je kompletně nový vizuální styl, se kterým se v následujících dnech a týdnech budete setkávat na sociálních sítích a mnoha dalších materiálech.

Logo vzniklo ve spolupráci s naší sesterskou vývojářskou společností Prague Labs a grafickým studiem Suitable. S logem se budete už nyní postupně setkávat ve fotografiích, videích nebo na sociálních sítích, samozřejmě v doprovodu celé řady dalších grafických materiálů. Za několik dní ho pak uvidíte v kontextu celého nového designu mobilenet.cz.

mobilenet.cz

Nyní je řada na vás a budeme rádi za zpětnou vazbu na nové logo. Jak se vám líbí?

Diskuze ke článku
Řezňýk
Vypadá to jako svěšený penis, ze kterého odkapává semeno po právě skončivší masturbací nad posledním modelem mobilu. Dobrá práce.
Lukáš
Super :)
Anonymní uživatel
Barvy fajn, ale co má znázorňovat ta tečka? Logo s ní vypadá, jak že se nenačetlo celé... ale zas chápu, že se musí něčím odlišovat..
.
Tak už to začíná. Mobilenet nezklamal, tak jako většinou každá změna - k horšímu. Logo jak od amatéra ... ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze