Představí letos Apple klávesnici pro iPad Pro s integrovaným touchpadem?

1
Představí letos Apple klávesnici pro iPad Pro s integrovaným touchpadem?
Fotografie: Apple
  • Klávesnice s touchpadem by se stala prvním oficiálním příslušenstvím od Applu, které by dalo uživatelům iPadů Pro možnost navigovat se prostředím pomocí kurzoru
  • Výrobu může zkomplikovat koronavirus

Apple by měl letos podle zdrojů theinformation.com představit novou klávesnici pro iPad Pro se zabudovaným touchpadem, a přinést tak zajímavou alternativu k tradičním laptopům (nebo spíše Surface Pro od Microsoftu).

V minulosti obdrželi uživatelé iPadů s příchodem iPadOS rovněž podporu myši. Klávesnice s touchpadem by se však stala prvním oficiálním příslušenstvím od Applu, které by dalo uživatelům iPadů Pro možnost navigovat se prostředím pomocí kurzoru.

Podle dostupných informací spolupracuje Apple na výrobě klávesnice se společností Foxconn. Jestli se však letos začne vyrábět, je také otázkou související se koronavirem, který dělá vrásky na čele nejednomu výrobci hardwaru na území Číny a přilehlých států.

Diskuze ke článku
Covername
S touchpadem hmmmm... Kolikpak bude asi stát ta hrstka čudlíků ve spojení s tak průlomovou technologií jako je touchpad? Ledvinu? Tříroční dítě?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze