iOS 13 a iPadOS dostávají podporu duálního videa

3
iOS 13 a iPadOS dostávají podporu duálního videa
  • U nejnovějších iPhonů a iPadu Pro (2018) budete moci nahrávat dvěma kamerami najednou
  • Funkce je přístupná pro vývojáře, její podpora se časem objeví v aplikacích

Je to funkce, na kterou jsme u Androidu zvyklí už roky a nyní se dostane díky podpoře operačních systému iOS 13 a iPadOS do zařízení s nakousnutým jablíčkem ve znaku. Jak informuje 9to5mac.com u nejnovějších modelů budete moc nahrávat a fotit hned pomocí dvou kamer najednou. Týká se to jak zadních objektivů pro široké nebo přiblížené záběry, tak přední kamery nebo objektivu pro snímání barevné hloubky. Jaké kombinace přesně můžete využít ukazuje následující tabulka.

Multicam

Nová funkce se formou aktualizace operačního systému dostane do přístrojů Samsung Galaxy Tab A 10.5, Apple iPhone Xs Max, ASUS ZenBook S a Apple iPad Pro (12,9") 2018. Během pořizování můžete i fotografovat, k dispozici jsou následující rozlišení.

Multicam

Funkce je nyní přístupná pro vývojáře, kteří ji mohou zahrnout do svých aplikací. Předpokládá se, že za tímto účelem jich vznikne řada nových.

Diskuze ke článku
Lord
V pořádku, sice jsou to všecno funkce co už android dávno umí, ale jestli to půjde takto dál, tak další android telefon co si pořídím bude iphone :-)
Luky
Samsung bude mít ios13

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze