Předběžná cena a dostupnost Asusu Zenbook UX305 v ČR překvapí

11

Přednedávnem jsme měli možnost vyzkoušet si Asus Zenbook UX305, který je jedinečným svým procesorem Intel Core M chlezeným pasivně. Cena na českém trhu ale dříve nebyla známa, nyní však známe varianty, dostupnost i předběžnou cenu, za který se nový Zenbook začne v České republice prodávat.

Ceny jsou zatím jen předběžné, finální by se ale příliš lišit neměly. Zatím je známo, že budou k dispozici dvě varianty - s QHD+ (3200 x 1800 pixelů) matným nedotykovým displejem a procesorem Intel Core M M-5Y10, a druhá, levnější s Full HD displejem a stejným procesorem. Asus si za tyto modely řekne zhruba 25 respektive 19 tisíc Kč. Notebook si budete moci zakoupit na konci února nebo začátku března.

Fotografie notebooku

My jsme Zenbook UX305 již měli možnost vyzkoušet a velmi se nám líbil, jeho největší předností je rozhodně pasivní chlazení, které bylo dříve u výkonných procesorů úplnou utopií, ale s příchodem Core M už to není žádný problém, přestože i ten má slušnou dávku výkonu.

TIP: Čas ticha: vyzkoušeli jsme Asus Zenbook UX305 s Intel Core M

Diskuze ke článku
tom
Dostanou se k nám někdy notebooky s Windows 8.1 with Bing s cenou okolo 6000 Kč? (hledám levný notebook pro základní potřeby a Chromebook nechcu)
Patrik
Dobrý den, zeptám se ještě jednou, má tento notebook podsvícenou klávesnici ? Děkuji předem
Jakub Kuba Kejšar
Jakub Kuba Kejšar
Dobrý den je v notebooku powerpoint???
Emma
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda bude v ČR dostupný model UX305FA-ASM1?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze