PowerPoint Designer a Morph: profesionální prezentace na dosah

Společnost Microsoft představila několik nových nástrojů aplikace PowerPoint v rámci Office 365. Dva nové nástroje PowerPoint Designer a Morph vám dopomohou k líbivějším prezentacím pomocí složitějších animací a šablon na míru.

Dvě zásadní novinky se týkají PowerPointu v rámci Office 365. Nástroj PowerPoint Designer vám ulehčí práci se snímky pomocí návrhu automatických šablon zvýraznění, aby snímky vypadaly profesionálněji. Nabídne vám řadu možností, jak by měl snímek či snímky vypadat.

Designer tedy nejprve vezme vámi vybraný obrázek či fotografii a nabídne jeden z 12 000 dostupných plánů na rozvržení, aby výsledek působil co nejlepším dojmem. Pokud tedy snímek obsahuje například přírodní scénu, Designer pomůže ve vykreslení důležitých předmětů, což jsou v tomto případě například stromy nebo další podstatné části přírodních scén.

Nástroj Morph se pak zabývá především vylepšováním animací a 3D efektů mezi snímky, aby celková animace vypadala lépe. Animace je schopen zasadit do celých snímků, nebo jen určitých tvarů či textů, které chcete animovat. Samostatnou novinkou je pak také program Office Insider, díky němuž budete moci zkoušet novinky a vylepšení ještě dříve, než budou oficiálně uvedeny.

Zdroje: blogs.office.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze