Wunderlist se nově stal součástí služby Outlook.com

Špičková to-do aplikace Wunderlist, která je oblíbená napříč všemi platformami, se nově stává součástí e-mailového klienta Outlook.com. Nově budete mít po ruce všechny své úkoly spolu s elektronickou poštou. Snadno tak budete moci vše provázat.

Wunderlist

Doplněk obsahující Wunderlist je dostupný pro všechny uživatele, kteří mají předplacenou službu Office 365. V tom případě si pouze stačí nový doplněk stáhnout zcela zdarma přímo z Windows Storu. Po aktualizaci se v Outlooku objeví nové tlačítko, které všichni uživatelé Wunderlistu velmi dobře znají. Najdete jej ve stejném řádku, kde jsou tradiční tlačítka „Odpovědět“ nebo „Smazat“. Velmi snadno si budete moci důležitý e-mail vložit do svého seznamu poznámek, nastavit si upozornění či třídění. Přitom postačí pouze kliknout na ikonku Wunderlistu a vše se objeví v pravém přehledném sloupci.

Vše bude samozřejmě fungovat i opačným směrem, což například usnadní plánování práce. Přímo do těla nového e-mailu můžete pomocí několika jednoduchých kroků nasdílet vaše záznamy z Wunderlistu, které se opět objeví po pravé straně displeje.

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: wunderlist.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze