Použitelný jailbreak iPhonu 4S se blíží

Netrvalo dlouho a komunita kolem iPhonu se opět prokopala k novému jailbreaku, který by měl dovolit instalaci aplikací třetí strany a více otevřít přístroj svému majiteli. Zatímco dřívější generace systému iOS šly prolomit docela snadno, u iPhonu 4S s tím nejspíše bude menší problém.

Na pořádný jailbreak iOS 5 si budeme muset počkat o něco déle, než u předchozích verzí a v současné době je k dostání pouze raná, opravdu velmi raná verze. Spolehlivě zatím funguje pouze takzvaný tethered jailbreak, u kterého však tkví problém v tom, že iPhone je takto odblokovaný pouze do té doby, než telefon vypnete nebo restartujete. Poté je potřeba provést jailbreak znovu, což pro reálné používání není příliš praktické.

TIP! Přečtěte si více o iPhonu 4S.

Vývojář MuscleNerd ukázal světu důkaz a sám tvrdí, že untethered jaiblreak ještě není připraven k opravdovému využití. Chybí totiž velké oblasti kódu a zbývá ještě spousta práce, než bude jailbreak připraven pro veřejnost. Problémy činí například hlasový asistent Siri, který byl však už také některými vývojáři provizorně na jailbreaknutém iPhone 4S zprovozněn. Vytvořený koncept již ale potvrdil, že je jailbreak reálný a prolomen tak byl i iPhone 4S. Neříkejte, že vás to překvapuje.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
xzeit
co všechno umožní jillbreake? Lze pomocí něj také obejít pípání telefonu při nahrávání hovorů?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze