Apple prodal za víkend rekordní 4 miliony iPhonů 4S

Jedno se společnosti Apple upřít nedá. Dokáže prodat i téměř nepotřebnou věc takovým způsobem, jako by to byla revoluční špička. Po vlažném přijetí inovovaného iPhonu 4S prodala více jak 4 miliony kusů přístroje za pouhé tři dny, což znamená u Applu absolutní rekord. O iPhone 4S tak je opravdu zájem.

To nám prozrazuje tisková zpráva, kterou Apple nedávno vydal. Počínaje 14. říjnem letošního roku se v USA, Austrálii, Kanadě, Francii, Británii, Japonsku a Německu dohromady prodalo na 4 miliony iPhonů 4S, což je zajisté působivé.

Netřeba dodávat, že na nákup nalákalo kromě vylepšeného hardwaru především hlasové ovládání Siri a nová verze operačního systému iOS 5. Ten si navíc i na své starší modely stáhlo více jak 25 milionů uživatelů. Úspěch hlásí také online služba iCloud, kde počítají nové registrace na miliony.

TIP! Přečtěte si o modelu iPhone 4S něco více.

Brzy se nového modelu dočkáme i my. Již 28. října totiž vstoupí iPhone 4S na trh dalších zemí včetně Rakouska, Dánska, Finska, Norska, Slovenska, Slovinska, Španělska, České republiky a několika dalších.

Zdroje: slashgear.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze