Potvrzeno, OnePlus letos představí telefony s ohebným displejem

1
Potvrzeno, OnePlus letos představí telefony s ohebným displejem
Fotografie: OnePlus
  • Mohlo by se jednat o OnePlus V Fold a V Flip
  • Premiéra proběhne ve 3. čtvrtletí letošního roku

OnePlus včera představilo hned několik novinek. Dočkali jsme se globální premiéry vlajkového modelu 11, dále novinky vyšší střední třídy 11R a historicky prvního tabletu OnePlus Pad. Celou konferenci bylo možné sledovat on-line a kdo si počkal až do samotného závěru, byl příjemně překvapen. Dočkali jsme se totiž potvrzení, že OnePlus v letošním roce plánuje představit první zařízení s ohebnými displeji.

OnePlus

Jedinou podrobností však bylo, že se tak stane ve 3. čtvrtletí roku 2023, tedy nejdříve během letních prázdnin. Server gizchina.com však již spekuluje, že nová zařízení s ohebným displejem zužitkují registrovaná pojmenovaní OnePlus V Fold a OnePlus V Flip. Předpokládá se, že by plánované novinky měly vycházet z již známých Oppo Find N2 a Oppo Find N2 Flip, a to z důvodu velmi úzké spolupráce mezi oběma výrobci.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Pokud to bude za rozumnou cenu aby to mohlo konkurovat Samsungu a nabídne styl jako má Oppo bude to super.. Ale marně čekám na Rollable a co sem tak četl tak dlouho nebude možná za 3-5let.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze