Nadstavba One UI 2.1 na telefony řady Galaxy S9 a Note9 pravděpodobně nedorazí

aktualizováno
20
Nadstavba One UI 2.1 na telefony řady Galaxy S9 a Note9 pravděpodobně nedorazí
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • One UI 2.1 se dostane i na Galaxy S9, S9+ a Note9
  • Nejnovější nadstavba se pochopitelně podívá na řadu Galaxy S10 a Galaxy Note10

Aktualizováno 31. 3. 2020

V první polovině tohoto měsíce na internet unikla zpráva, podle níž se nadstavba One UI 2.1 (kterou najdeme například v nové řadě Galaxy S20 nebo nedávno zrecenzovaném ohebném Galaxy Z Flip) podívá také na Galaxy S9 (S9+) a Note9. Nyní se však zdá, že tomu tak nakonec nebude.

Notifikace zaslaná skrze službu Samsung Members uživatelům v Jižní Koreji (na kterou odkazuje sammobile.com) napovídá, že v současnosti neexistují žádné plány, podle kterých by se měla dostat nadstavba One UI 2.1 na Galaxy Note9. Z toho lze usuzovat, že se (s největší pravděpodobností) aktualizace nadstavby nepodívá ani na dříve představenou řadu Galaxy S9. Zmíněné telefony se v současnosti alespoň mohou pochlubit nejnovějšími (březnovými) bezpečnostními záplatami.

Původní informace z 12. 3. 2020

Podle informací publikovaných na oficiálním jihokorejském fóru společnosti Samsung se podívá nejnovější verze nadstavby One UI 2.1 i na starší vlajkové lodi. Kromě loňské řady Galaxy S10 a Galaxy Note10 se jedná také o Galaxy S9, S9+ a Note9.

Diskuze ke článku
Lukáš
Ne ne. S9ku nedám z ruky dokud bude fungovat. Dnes ráno dorazilo březnové zabezpečení, dokonce bude i nová verze nadstavby. S každou aktualizací je používání lepší a lepší. Klobouk dolů před takovou podporou.
Kumaong
U naš fefečetka dolaží i nadstafba oneUI 4.0, my uz v doba karantena pracovala s nasema kolega od samsunga na android 13 a nadstavba 4.0 pro vsechna mobila samsunga, ke koupi 3 sacka ryze a nudle aktualizace na adroid 1r pro vsechna kamarat sdarma
Petr Šraier
Petr Šraier
Žádná tragédie se nekoná, Note 9 v aktuálním stavu šlape bez problémů ...(A 10, One UI 2,0) ;-)
Milan
Souhlas s vámi chlapi sehnal jsem si k notu10+ live demo unit s9+ a jsem spokojenej

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze