Samsungy Galaxy S10 a Galaxy Note10 získávají nejnovější One UI 2.5

3
Samsungy Galaxy S10 a Galaxy Note10 získávají nejnovější One UI 2.5
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Aktualizace přináší také bezdrátový režim DeX
  • Počítat můžete i nejnovějšími zářijovými bezpečnostními záplatami

Samsung počínaje začátkem srpna oficiálně představil inovované prostředí One UI 2.5, které si svůj debut odbylo v Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20 a Galaxy Z Flip 5G. Zhruba o dva týdny později se nová nadstavba dostala na Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20 a Galaxy Z Flip 4G. Nyní se nové prostředí dle informací od sammobile.com a androidcentral.com dostává i na loňské kousky, jmenovitě jde o Galaxy Note10+, Galaxy Note10, Galaxy Note10 Lite, Galaxy S10+, Galaxy S10 a Galaxy S10e.

Aktualizace se šíří postupně na všechny globální verze a majitelé výše jmenovaných zařízení se mohou těšit na několik nových funkcí, které jsme si jmenovali například v tomto článku. Za opakované vypíchnutí stojí především bezdrátový režim DeX. Pokud máte novou televizi Samsung (modelový rok 2019 a novější), můžete režim spustit bez kabelů. V rámci aktualizace uživatelé získají i nejnovější bezpečnostní záplaty platné k 1. září 2020.

Očekává se, že v brzké době se prostředí One UI 2.5 objeví i v dalších telefonech, zbývá například řada Galaxy S9 nebo více než dva roky starý Galaxy Note9.

Diskuze ke článku
All mobile
All mobile
Posledni dobrou jsou tyto aktualizace velmi přínosné, tak se také těším.
Petr Válek
Petr Válek
Na note 10+ mě chodí aktualizace 6 den v měsíci , tak u uvidíme

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze