Porvěte se s ostatními monstry a zničte svět

FreeBox
Porvěte se s ostatními monstry a zničte svět
  • Dnešní díl bude ostře zaměřen na boj obřích monster
  • Lidé v těchto hrách hrají vedlejší roli nebo rovnou záporáky
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

Vítejte u FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnes si vyzkoušíme těžkou práci monster při likvidování světa.

FreeBox #227 – Skvělé hry zdarma

Monsters with Attitude

Monstra v této hře mají jednu specifickou zálibu. Ničí vše, co jim přijde pod ruku, dokonce i další monstra. Díky tomu rostou na síle i velikosti a za chvíli si mohou troufnout na větší cíle. Zatímco na začátku se těší z pošlapané úrody, zanedlouho strhávají domy. V této hře se snažíte růst rychleji než ostatní a zároveň je porážet, aby vás nemohli ohrozit. Je to vskutku destruktivní podívaní, která se snadno ovládá a zabaví vás na dlouho.

Monsters with Attitude

Stáhnout Monsters with Attitude

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

I Am Monster

I druhá dnešní hra nabízí zdánlivě stejný koncept. Ovládáte monstrum, se kterým likvidujete města a především pak vojáky. Hra však nabídne více relaxace, než byste čekali. V zásadě své příšery jen vylepšujete a jednou za čas můžete spustit speciální schopnosti. Tím urychlujete postup v úrovni a přibližujete se k souboji s bossem. Kdo hledá nenáročnou a dobře vypadající hříčku, s touto rozhodně neudělá chybu.

I Am Monster

Stáhnout I Am Monster

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Fisherman

Ač mi rybaření příliš neříká, nejde o první rybářskou hru ve FreeBoxu. Tato nabízí opravdu základní hratelnost, které stačí věnovat klidně jen pár minut. V časovém limitu se snažíte ulovit co nejlepší kousky. Hra je zajímavá tím, že pro efektivní hraní musíte správně navíjet, což vyžaduje trochu zručnosti. Chycené ryby prodáváte, případně je můžete schovat a získat z nich lepší odměnu.

Fisherman

Stáhnout Fisherman

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze