Pokémon GO přijde s obchodováním a podporou HoloLens

6

Novinka od tvůrců Ingressu se stala okamžitým fenoménem, ačkoliv ještě nestihla ani všude oficiálně vyjít. Třeba právě v Evropě. CEO společnosti Niantic se však již stihl pochlubit s plánovanými úpravami a vylepšeními.

Motivační heslo „Všechny chytit mám“ nikdy nedávalo větší smysl než nyní. Ačkoliv Pokémon RPG hry byly vždy úspěšné, nejnovější mobilní titul Pokémon GO od Niantic, tvůrců Ingressu, překonává veškerá očekávání. Díky němu stoupla hodnota akcií Nintenda o čtvrtinu a počtem uživatelů se během pár dní od spuštění vyrovnal Twitteru. A to ještě ani není oficiálně dostupný v Evropě (což neznamená, že se k němu nedostanete i jinak). Pokud jste o hře neslyšeli, tak stačí vědět, že kombinuje sbírání Pokémonů s geolokační hrou.

John Hanke, CEO Niantic, se už také stihl podělit s plánovanými aktualizacemi. Tou první má být možnost vyměňovat chycené Pokémony s kamarády. To je funkce, která v předchozích titulech z toho světa nikdy nechyběla. Další změny se týkají Pokéstopů a tělocvičen, které slouží jako základní opěrné body. Víme jen to, že v budoucnu v nich hráči budou moci provádět více úkonů. Chystá se také celosvětový žebříček pro nejlepší hráče.

Nakonec se má změn dočkat způsob zasazovaní rozšířené reality do světa skrz displej a fotoaparát. Dokonce se rozmluvil i možné speciální aplikaci pro zařízení rozšířené reality, jako je Microsoft HoloLens nebo Google Glass.

Zdroje: businessinsider.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Roman Matúš Labuš
Roman Matúš Labuš
Google glass? To náhodou neukončili, či čo?
WP
Pokud to bude na HoloLens, tak by to měla být univerzální aplikace, tím pádem bude i na mobily s Windows 10?
Martin Tačner
Martin Tačner
Ahoj. Je normální, že když vypnu displej a strčím telefon do kapsy, hra nejede ?? To opravdu musím mít telefon neustále v ruce a zapnutý ??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze