Podívejte se, jak Samsung bojuje reklamou proti iPhonu (5x video)

29

Samsung uvedl v USA svůj model Galaxy S II nedávno a nyní se chystá na zahájení prodeje Samsungu Galaxy Note. Samsung se v USA snaží ve velké konkurenci Apple iPhonu svá zařízení co nejvíce zviditelnit. Podívejte se, jak se mu to daří.

Samsung v USA odvysílal sérii televizních reklam, ve kterých propaguje přednosti přístrojů Galaxy S II a Galaxy Note. Reklama se vždy odehrává před nejmenovaným obchodem s bílým designem, před kterým stojí fronta znuděných lidí čekající mnoho hodin na svůj nový telefon (přičemž je jasné, že se jedná o Apple iPhone). Čekající však vždy zaujme kolemjdoucí se Samsungem, který jim předvede určitou funkci. Reklamy měl na svědomí známý komediální režisér Bobby Farrelly. Marketingová ředitelka Samsungu Younghee Lee k reklamám dodává: "Zejména lidé v USA jsou doslova posedlí Applem" a tím pádem je potřeba "změnit cíl jejich pozornosti". Co myslíte, povedlo se to Samsungu s reklamami?

Reklamy propagovaly vlajkové lodě Samsungu - modely Galaxy S II a Galaxy Note

Série reklam vyvrcholila včera, kdy Samsung odvysílal finální reklamní spot na Galaxy Note během legendárního Super Bowlu s extrémně drahým reklamním časem. Pro mnoho společností se jedná o nejvýznamnější reklamní událost roku a od toho se také odvíjejí ceny v řádech milionů dolarů za půl minutové spoty. Společnosti si také na reklamách vysílaných během tohoto nejsledovanějšího televizního programu v USA za celý rok dávají velmi záležet. Podle mnoha reakcí na Twitteru se však závěrečná reklama Samsungu nepovedla. Jak hodnotíte sérii reklam Samsungu vy? Jak se vám líbí poslední reklama vysílaná během Super Bowlu?

Výběr z reklam vysílaných během prosince a ledna

"Reklama na reklamu" - teaser propagující poslední reklamu na Galaxy Note

Poslední reklama na Galaxy Note vysílaná během Super Bowlu

Co si myslíte o poslední reklamě na Samsung Galaxy Note?

Diskuze ke článku
freeman
Reklamy sú to pekné. Žiaľ realita je iná. Napríklad taká ako je v tomto animáku.
http://www.youtube.com/watch?v=cymYZZ1K_rU
Kafe
lol, Ťamťung už je asi hodně zoufalý !! : ))
Martin
Reklamy povedené a hlavně výstižné, to se asi nebude líbit uživatelům jablek, když jim samsung takhle nastavil zrcadlo.
clubo
Ty reklamy jsou ubohý, už jen to, že všechny funkce kopírujou, aby dosáhli alespoň nějakýho úspěchu. Nejlepší je ta část, kde se baví o tom proč stojí tak dlouho ve frontě a frajer se Samsungem přijde a má ho hned, jakoby se nechumelilo, ale proč asi, protože ho nikdo nechce, tak jich je všude dost... Chápu, že iPhone je drahá věc pro hodně lidí, ale tenhle typ reklam může přesvědčit maximálně Amíky, protože rozumně smýšlející člověk se tomuhle může tak zasmát. Hodně laciný reklamy. Až Samsung přijde s něčím originálním, rád jim zatleskám a pochválím je za to, že přinesli něco novýho a originálního. On by to trh se smartphonama i potřeboval, aby se všichni jen nevezli na úspěchu iPhonu, ale taky Apple trošku vydráždili k ještě lepším výkonům a sama konkurence přinesla něco inovativního, aby trh byl vyrovnanější. Ale zatím je tohle jen hodně špatnej vtip, divím se, že tohle může někdo kladně hodnotit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze