Podívejte se, jak by měl vypadat Apple iPhone 5

4

Prezentace Let’s Talk iPhone už je takřka za rohem a brzké oficiální odhalení nové generace iPhonu nedává fanouškům spát. Pokud také patříte mezi nedočkavce, možná vás potěší maketa, kterou dali na základě známých informací dohromady nadšenci z Giga.de.

Sesbírali totiž veškeré informace a detaily, které o páté generaci iPhonu víme. Domnívané specifikace, designové změny i hardwarové komponenty. Vše poté zadali do počítače a podle vytvořeného 3D modelu vyrobili svou vlastní maketu toho, jak by mohl iPhone 5 vypadat.

A rozhodně se nedrželi zpátky. Podle uvolněných informací víme, že by měl být nový iPhone o něco menší, širší a tenčí. Zadní strana se opět vrátila k hliníkové podobě, přední je pokryta opět sklem. Všímavé oči naleznou na fotografiích i dolní hardwarovou klávesu, která je známá ze všech předchozích modelů. Ta má být ale nyní širší a také dotyková.

TIP! Nezapomeňte na naši recenzi iPhone 4.

Bohužel se neví, jak by měl vypadat modul se zadním fotoaparátem, a proto model nabízí jen vlastní nápad s jeho umístěním. Podle serveru Giga.de tedy bude nový iPhone vypadat jako menší iPad.

Oficiální představení iPhonu 5 je naplánováno již na 4. října letošního roku. Dle spekulací by měly být představeny dva iPhony (5 a 4S) a dvě verze iPodu Touch. Již za pár dní zjistíme, co je na těchto informacích pravdivé. Do té doby nemůžeme než čekat a těšit se.

Zdroje: reviews.cnet.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
lest
to znamená,že bude i nová generace ipodu touch?
lest
to znamená,že bude i nová generace ipodu touch?
Ip Man
Takže doteď žaloval Apple za kopírování Samsung, ale dnes by se to mohlo klidně otočit a Samsung by mohl klidně podat žalobu za kopírování na Apple, protože jestli se trefili a iPhone 5 tak bude opravdu vypadat, tak jakoby z pr...e vypad Samsungu Galaxy S II !
airmajk
Galaxy S 2 byl vytvořený podle Iphonu 4, takže říkat že by Samsung mohl žalovat Apple za kopírování galaxy s2 je podle mého názoru trochu hloupost...BTW německy hovořící asiat, představující americký produkt se každý den nevidí :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze