Podařilo se vyfotografovat Nubii Z20. Nemá výřez ani rámečky

4
Podařilo se vyfotografovat Nubii Z20. Nemá výřez ani rámečky
  • Boční okraje budou zahnuté, tedy bez rámečků
  • Vypadá to, že chybí výřez a horní i dolní okraj jsou velice tenké

Nubia je podznačkou čínského ZTE a stejně jako všechny ostatní podobné projekty se snaží prošlapávat cestu neobvyklým řešením, které by neměly zapadnout v širokém portfoliu mateřské značky.

Nubia Z20

To bude bezesporu i případ modelu Z20, o kterém se zatím ví pouze tolik, že se představí 8. srpna. Nyní se ale podařilo vyfotografovat jeden z exemplářů a ze snímku na weibo.com je jasné, že minimálně po vzhledové stránce to bude hodně zajímavý telefon.

Zahnuté okraje po stranách prakticky eliminují boční rámečky a ty horní a spodní také nebudou určitě velké, tedy pokud můžeme soudit podle nekvalitního snímku telefonu v ochranném pouzdře. Nubia pravděpodobně sáhne po stále oblíbenějším „periskopu“, do kterého umístí čelní fotoaparát. Anebo výrobce sáhne po zajímavém řešení z Nubia X a umístí na záda ještě jeden displej?

Diskuze ke článku
Porydge
A přesně takhle vypadá 1+7 Pro. Aha... A není to 1+7 Pro? Podle mě je. Ty rámečky, volnější zakřivení stran displeje a malá brada...
Carda
Opět zakrývájí ten mini proužek který je stejný jako u ostatních proč to dělají v době 16:9 to bylo pochopitelný ale teď nemají co :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze