Chystaný model Moto X4 se zřejmě představí v Berlíně

7× aktualizováno
  • Představení v pořadí již 4. generace modelu Moto X se očekává v nejbližší době
  • Zřejmě se ukáže na veletrhu IFA 2017 v Berlíně
  • Telefon by měl nabídnout odolnost IP68 nebo procesor Snapdragon 630

Aktualizováno 30. 8. 2017

Novinka Moto X4 od Lenova už klepe na dveře. Nová fotka, která se objevila na Twitteru, naznačuje, že bychom se mohli jejího představení dočkat již na veletrhu IFA 2017, který oficiálně začíná tuto sobotu v Berlíně.

Aktualizováno 21. 8. 2017

I v srpnu nadále čekáme na novinku Moto X4 od Lenova. Čekání nám nově ukrátí dvojice fotografií, na kterých si lze očekávaný smartphone prohlédnout z čelní a zadní strany. Informace o výbavě nadále vycházejí z dřívějších úniků, které najdete níže v tomto článku.

Lenovo Moto X4

Aktualizováno 5. 7. 2017

Dnes jsme svědky úniku zřejmě oficiálního renderu, který má na svědomí Evan Blass alias @evleaks. Chystaný model Moto X4 se nám odhaluje v celé své kráse v zajímavé zlaté verzi. Vidět můžeme modul duálního fotoaparátu či na čelní straně domácí tlačítko pod displejem.

Lenovo Moto X4

Aktualizováno 4. 7. 2017

Moto X4 (2017) je opět blíže oficiálnímu představení. Tentokrát se do odhalování připojil i Evan Blass. Prozradil, že Moto X4 nabídne 5,2palcový Full HD displej, konstrukci odolnou vůči vodě a prachu (IP68) a také procesor Snapdragon 630 se 4 GB operační paměti. Interní paměť by měla dosahovat 64 GB. Fotoaparát by se měl pyšnit 16Mpx rozlišením. Samozřejmostí je podpora čtečky otisků prstů a nejnovější systém Android 7.1 Nougat.

Oproti předchozím únikům zklame kapacita baterie, která by se měla zastavit na hodnotě 3 000 mAh, což není příliš. Do prodeje by se novinka měla dostat až v poslední části roku, oficiální představení očekáváme v následujících týdnech.

Aktualizováno 14. 6. 2017

Po dlouhé době znovu slyšíme o chystaném modelu Lenovo Moto X (2017), který se však finálně bude s největší pravděpodobností jmenovat Moto X4. Jde totiž v pořadí o čtvrtou generaci. Skrze Twitter uniklo několik zajímavých informací. Některé se týkají výbavy, kde je zmiňován procesor Snapdragon 660, 4GB operační paměť nebo až 64GB úložiště pro vaše data. Displej má mít úhlopříčku 5,2 palce a Full HD rozlišení. Potěší baterie s kapacitou 3 800 mAh. Telefon bude sázet na skleněné tělo s kovovým rámem a očekávat můžeme čtečku otisků prstů, podporu NFC nebo duální fotoaparát.

K oficiálnímu představení má dle současných informací dojít již 30. června 2017 a k dispozici jsou také cenové odhady. Základní verze by měla stát přibližně 325 dolarů, což je v přepočtu zhruba 9 tisíc korun s daní.

Aktualizováno 28. 3. 2017

Dlouhé tři měsíce jsme o chystaném Lenovu Moto X (2017) neslyšeli. Nedočkali jsme se tak oficiálního představení na jednom z velkých veletrhů. Nyní se na světlo světa prodraly tři nové fotografie, které potvrzují již dříve známý design a odhalují duální fotoaparát na zadní straně. Výbava by pak měla být poplatná střední třídě v čele s procesorem Snapdragon 625, 3GB operační pamětí a 32GB úložným prostorem pro vaše data. Bohužel nadále není znám ani přibližný termín představení tohoto modelu.

Lenovo Moto X (2017)

Aktualizováno 30. 12. 2016

Na sklonku roku 2016 se ještě dozvídáme další podrobnosti o chystané novince Moto X (2017) od Lenova. Uniká další série renderů, na kterých si nový model můžeme prohlédnout. Mírně zaoblený vzhled lehce kazí vystouplý fotoaparát. Konektory se shlukly na spodní straně. Zatímco 3,5mm jack konektor potěší, přítomnost staršího micro USB je trochu překvapivá.

Lenovo Moto X (2017)

Ohledně výbavy je zmíněn displej s 5,2palcovou úhlopříčku nebo rozměry zařízení, které mají být 150 × 73,8 × 8,4 milimetrů. Oficiální premiéra by měla proběhnout již velmi brzy. Ve hře je možnost představení v průběhu lasvegaského veletrhu CES 2017, případně o něco později na veletrhu MWC 2017 v Barceloně.

Původní text z 2. 12. 2016

Lenovo Moto

V minulém měsíci unikl seznam modelů řady Moto, které Lenovo hodlá v příštím roce představit. Dle očekávání mezi nimi figuroval také zástupce Moto X (2017). A právě ten se nyní objevuje na prvních fotografiích, které vypadají velmi důvěryhodně. Z designu je jasně patrný rukopis bývalé Motoroly. Oblé tvary doplňuje kovové tělo a malé plastové předěly kvůli anténám. Na zadní straně je již typický kruhový fotoaparát a nechybí ani logo, které Lenovo rozhodlo zachovat. Pod displejem můžeme vidět s největší pravděpodobností čtečku otisků prstů a chybět by neměl ani USB-C konektor.

TIP! Smartphony z rodiny Moto Z vstupují na tuzemských trh

Lenovo Moto X (2017)

Více informací o výbavě bohužel v tuto chvíli není známých. Stejná situace panuje také kolem případného data představení či ceně.

Zdroj: techdroider.com, phonearena.com, androidauthority.com, venturebeat.com, gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
michal
to snad ani nemyslí vážně, to je hnus jak z období přelomu tisíciletí. nechápu..
Hexagon
To je teda riadny hnus. Po celkom pekne spracovanych Moto X Style a Force takato ohavnost s obrovskymi ramcekami okolo.
DeX.DC
Zlatej Apple, ten je stejne hnusnej porad uz 3 roky, ale tohle je opravdu designovy kousek. Pry ma byt rok 2017 rokem bezrameckovych telefonu, ale tohle vypada jak 4,7" displej zasazeny do 5,5" tela :-D
Milan Strnadel
Milan Strnadel
Jako vlastníkovi moto x 1.gen i 2.gen je mi z toho zle.
Ale co se dalo čekat, když moto x spadá pod lenovo, narozdil od moto Z za kterou stojí Motorola ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze