Lenovo Star Wars Jedi Challenges: pokořte Darth Vadera v pohodlí domova

Lenovo Star Wars Jedi Challenges: pokořte Darth Vadera v pohodlí domova
  • Lenovo společně s Disney vytvořilo headset pro rozšířenou realitu ideální pro milovníky Star Wars
  • Zprostředkuje bitvy s Darth Vaderem a zahrát si můžete i legendární Holochess
  • Vyjde na 7 tisíc korun

Lenovo myslelo na veletrhu IFA i na fanoušky Star Wars, když představilo headset Lenovo Star Wars Jedi Challenges, na kterém spolupracovalo se společností Disney. Jedná se o speciální náhlavní soupravu, do které vložíte podporovaný smartphone a ten zprostředkuje rozšířenou realitu. K headsetu bude náležet i speciální vybavení, kterým je referenční bod (ten bude určovat vaši polohu) a speciální „zbraň“ v podobě opravdu věrohodného a designově povedeného světelného meče. Ano, už asi chápete, kam Lenovo směřuje. Bude se bojovat proti zlu, ať už je jakékoliv.

Bojovat můžete s hlavními představiteli Hvězdných válek, tedy například s Darth Vaderem, kterého po pár týdnech tréninku pokoříte i u vás v obýváku. Kromě soubojů se budete moci účastnit i strategických úkolů, případně si zahrát Holochess, které milovníci Star Wars jistě dobře znají.

Mezi podporované telefony patříí: iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7, Google Pixel XL, Google Pixel, Moto Z. Další smartphony budou přibývat postupně.

Předobjendávky startují již dnes. Headset můžete získat za 249 liber, tedy 7 tisíc korun včetně daní.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze