Lenovo údajně chystá na rok 2017 spoustu modelů řady Moto

4

Mobilní telefony řady Moto zavedené kdysi dávno ještě slavnou Motorolou jen tak nezmizí. Lenovo s nimi má zřejmě velké plány a nyní unikl seznam údajně plánovaných kousků na rok 2017. Dočkat bychom se měli například návratu modelů Moto X.

Lenovo Moto

Čínskému Lenovu, respektive jeho mobilní divizi, se v poslední době příliš nedaří. Před několika dny proběhla médii spekulace o tom, že se Lenovo bude soustředit pouze na řadu Moto, která je mezi uživateli oblíbená. Tomu ze značné části nasvědčuje i nejnovější únik předpokládaných modelů pro rok 2017. Dočkáme se novinek ve všech známých řadách a navrátí se například i Moto X. Nově v seznamu níže můžete vidět i model Moto C. Lenovo zřejmě bude chtít nové modely rozprostřít do různých kategorií, aby uspokojilo poptávku ze strany zákazníků.

TIP! Lenovo Phab2 Pro s Google Tango se dostane i k nám, víme kdy

Očekávané modely v roce 2017

  • Moto Z (Motorola)
  • Moto X (Lenovo)
  • Moto M (Lenovo)
  • Moto G (Motorola / Lenovo)
  • Moto E (Lenovo / partnerský výrobce)
  • Moto C (Lenovo / partnerský výrobce)

Zajímavá je ovšem i věc kolem zkonstruování zmíněných modelů. Na modelech Moto Z a Moto G by se měl podílet tým Motoroly. Řady Moto X a Moto M by naopak mělo mít kompletně pod kontrolou samotné Lenovo. U zbývajících řad Moto E a Moto C bude vše zařizovat Lenovo, avšak vyloučit nelze ani využít výrobce třetích stran. Zorientovat se v tom, kdo jaký model vyrábí, může pomoci například prodejní balení. Na nejnovějším modelu Moto M je totiž jasně uvedené logo Lenovo.

Na prodejní krabičce modelu Moto M najdete logo Lenovo

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Marduch
Vojto ambassdore, kdy dorazí Vibe P2? ;-)
jakuba
Celá řada Lenovo Moto je dobrá jen díky tomu že má čistý android. Nesetkal jsem se s tak parametrově slabým telefonem s rychlým prostředím jako je první generace Moto E.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze