Placená verze Samsung Apps v ČR včetně lokálních aplikací

Česká republika se spolu s dalšími zeměmi dočkala spuštění placené verze Samsung Apps pro telefony s operačním systémem Bada i mobily bez otevřeného OS. Fanoušci mobilních telefonů Samsung si tak budou moci dopřát spoustu nových aplikací, her a grafických motivů.

Obchod s aplikacemi Samsung Apps

Samsung spustil dnešním dnem placenou verzi svého obchodu s aplikacemi Samsung Apps, který využívají zejména telefony Wave s operačním systémem Bada. Pomocí této služby máte možnost si do svého zařízení stáhnout velké množství aplikací. Obchod Samsung Apps provozuje Samsung již ve 120 zemích světa a Česká republika se spolu se Slovenskem, Maďarskem a několika dalšími evropskými zeměmi připojila k dosavadní skupině 36 zemí, ve kterých jsou nabízeny i placené aplikace.

Čtěte: 100 milionů stažení z obchodu Samsung Apps

Dosud měli zákazníci možnost stahovat aplikace, hry nebo grafické motivy, který byly nabízeny výhradně zdarma. Spuštěním placené verze Samsung Apps se tak potencionálním zákazníkům otevře rozšířená nabídka čítající tisíce nových položek. Aplikace si můžete stáhnout buď přímo do svého mobilního telefonu nebo si budete muset nainstalovat do svého počítače program Samsung Kies . Stažené aplikace do počítače pak můžete snadno přenést do mobilního telefonu.

Placená verze přináší také pozměněný design a funkcionalitu webové stránky www.samsungapps.com . Nabízí nově informace v češtině, umožňuje zaregistrování zákazníků (nutný krok k nákupu aplikací) a integruje do sebe vedle Bada aplikací také nabídku Java obsahu pro telefony bez otevřeného operačního systému. Pro toho, kdo by si s něčím nevěděl rady, je připravena i rozsáhlá sekce Podpora. Zde jsou připraveny podrobné rady a videonávody, jak samotnou službu Samsung Apps co nejlépe využívat a jak postupovat v případě problémů.

Pohled na design webu Samsung Apps

Lokální aplikace

Dalším velkým pozitivem je i spuštění lokálních aplikací. Aplikace Jízdní řády vám pomůže vyhledat spojení veřejné dopravy ve více než 100 městech ČR a meziměstská vlaková i autobusová spojení. Pro opravdové nadšence online televizního vysílání a poslechu internetových rádií je připravena aplikace Bada TV.

Podoba jednotlivých aplikací na Samsungu Wave II

Pokud nevíte kam zajít na dobré jídlo, vyzkoušejte aplikaci Lunchtime, které vám poskytne online informace o restauracích, hospodách či barech ve vašem okolí, včetně denního menu. A pokud vám došly peníze, poslouží i aplikace Bankomaty. Dokáže totiž zobrazit na mapě seznam všech dostupných bankomatů v blízkosti vás.

Zdroje: Tisková zpráva Samsung

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze