Se smartphony Samsung program i rezervace v kinech CineStar

Exkluzivně pro majitele chytrých telefonů a tabletů s Androidem a Badou od Samsungu byla vydána aplikace CineStar, která zpřístupňuje kompletní program všech multikin CineStar v ČR, včetně všech podrobností o jednotlivých filmech. V aplikaci je zahrnuta i možnost si film rovnou i rezervovat.

Se smartphony Samsung program i rezervace v kinech CineStar Tip: přečtěte si také článek - Samsung slaví, prodeje Galaxy S II přesáhly 10 milionů kusů

Samsung rozšiřuje nabídku mobilních aplikací pro platformy Android a Bada o novinku nazvanou CineStar, kterou poskytuje ve spolupráci se stejnojmenným tuzemským řetězcem multikin. Aplikace CineStar potěší všechny filmové fanoušky, kteří si nechtějí nechat ujít nejnovější trhák, i občasné návštěvníky kina, kteří se budou chtít zorientovat v nabídce aktuálně vysílaných filmů. „Spolupráce se CineStar je naší snahou poskytovat novým i stávajícím zákazníkům Samsung exkluzivní služby a rozšiřovat možnosti využití našich chytrých přístrojů Samsung. Věřím, že aplikaci CineStar využijí jak pravidelní, tak i sváteční návštěvníci multikin,“ říká Jan Vaníček, Content Manager společnosti Samsung.

Screenshoty z aplikace Cinestar pro smartphony Samsungu běžící na platformě Android a Bada

Novou aplikaci CineStar si mohou stáhnout zdarma všichni majitelé chytrého telefonu nebo tabletu Samsung s operačním systémem Andriod a Bada z obchodu SamsungApps. Během okamžiku tak budou mít přístup nejenom k programu multikin CineStar ve všech českých městech, ale také podrobné informace o filmu, jeho trailer a fotogalerii. „Součástí aplikace CineStar je navíc i přímý odkaz na rezervační systém, prostřednictvím kterého si lze zamluvit lístek na vybraný film vysílaný v konkrétním multikině CineStar. Jedná se o další krok, jak chceme našim divákům zlepšit servis ve výběru filmů a rezervaci vstupenek,“ říká Tomáš Volt, Marketing Director společnosti CineStar. Aplikaci CineStar vyvinula společnost uLikeIT s.r.o..

Více informací o aplikaci najdete na její stránce na samsungapps.com

Zdroje: TZ Samsung

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze