100 milionů stažení z obchodu Samsung Apps

Výrobci mobilních telefonů jednotlivých značek dnes zaměřují svou pozornost i na vývoj aplikací, které pak nabízejí ke stažení ve svých obchodech. Jedním z nich je i Samsung Apps, který pokořil hranici 100 miliónů stažení za necelý rok.

Obchod s aplikacemi Samsung Apps

Samsungu se podařilo od června loňského roku se svým obchodem Samsung Apps zdolat hranici 100 miliónů stažení aplikací, které byly speciálně vyvinuty pro telefony Samsung. Spuštění tohoto tržiště bylo spojeno s uvedením nového modelu Samsung S8500 Wave s OS Bada.

TiP: Recenze Samsung S8500 Wave: Bada v rouše beránčím

Samsung může být na co pyšný

Je nepochybné, že Samsung Apps prozatím neobsahuje tolik aplikací jako konkurenční obchody (App Store, Market, Ovi Store), ale i tak jde o slušná čísla. V současné době je k dispozici na 13 tisíc aplikací, které si mohou uživatelé stáhnout ve více jak 120 zemích. Mezi top „stahovače“ patří Francouzi, Němci a Španělé se 40% podílem. K nejstahovanějším aplikacím z obchodu patří Magic Torch, Need for Speed Shift, Asphalt 5, London Traffic a Ndrive France.

TiP: Obchody s aplikacemi: kolik který vydělá?

Samsung si pro všechny, kdo si stáhne nějakou aplikaci v období 25. března až 30. dubna, připravil soutěž o hodnotné ceny. Stačí, když si po přihlášení do obchodu stáhnete vybranou aplikaci, čímž se automaticky dostanete do slosování. Každý týden budou losováni výherci, kteří obdrží Samsung Apps kupóny, USB flash disky, Galaxy Tab a Galaxy Player.

Zúčastněte se soutěže o atraktivní ceny

Zdroje: techbox.sk

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze