Pixel Watch výdrží příliš neoslní. Má se jednat o jednodenní hodinky

13
Pixel Watch výdrží příliš neoslní. Má se jednat o jednodenní hodinky
Fotografie: Google
  • V těle hodinek se má nacházet 300mAh baterie
  • Podporováno údajně nebude ani rychlé nabíjení

První „referenční“ chytré hodinky od Googlu mají být prošpikované chytrými funkcemi navázanými na Google Asistenta, ale také těžit z dříve provedeného odkupu výrobce Fitbit. Široké množství zdravotních, sportovních a chytrých funkcí obecně si však podle informací 9to5google.comvybere svou daň v podobě přinejlepším jednodenní výdrže.

Jednodenní výdrž není ve světě chytrých hodinek ničím neobvyklým, navíc se jedná o poměrně subtilní hodinky, i tak by však potěšilo, kdyby zvládly alespoň dvojnásobek. Důvodem, proč výdrž nemá být nijak nadstandardní (kromě menších rozměrů), může být 10nm čipset Exynos 91110 z roku 2018, který Samsung nasadil do Galaxy Watch Active2. Na trhu je přitom již vyspělejší Exynos W920 vyrobený 5nm technologií.

Nijak extra rychlé přitom podle informací stejného zdroje nebude ani nabíjení, které by mělo trvat dost možná i déle než dvě hodiny. V hodinkách, jejichž příchod je očekáván v průběhu letošního podzimu, by se přitom měla ukrývat přibližně 300mAh baterie.

Diskuze ke článku
Tom Novak
Tom Novak
Myslíš ten Huawei který naplácal přebarvený Android na hodinky? :) A pokud chceš více než těch pět a půl aplikací pro hnůj jménem Harmony,tak musíš pokoutně instalovat aplikace pro Android a modlit se aby to náhodou fungovalo? No prosté výhra:)))
Kdo chce hodinky s dlouhou výdrží nemusí kupovat čínské šroty ale Garmin...
dav.72@seznam.cz
dav.72@seznam.cz
Pokud Google hodinky budou ála IWatch od Applu, tak děkuji, nechci.
Pro mě je zásadní výdrž (minimálně týden)a potom telefonování z hodinek, to ostatní už umí i hodinky do 2tis Kč.
Bohužel i když používá G.Pixel 5 ty jejich hodinky si nekoupím. Škoda pro ně.
Owl 81
Owl 81
Shit ala Apple Watch. Po třech měsících jsem se toho kvapem zbavil. Měli by se poučit u Huawei a Xiaomi jak se dělá nositelná elektronika s výdrží...
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Muset plánovat, kdy během dne budu muset dvě hodiny nabíjet, anebo přijít o monitoring spánku kvůli nabíjení nočnímu, tak to fakt ne díky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze