Ozvláštněte si svůj Instagram kreativními počiny díky aplikaci Insta Toolbox

Android aplikace týdne
1
Ozvláštněte si svůj Instagram kreativními počiny díky aplikaci Insta Toolbox
  • Díky této aplikace můžete upravovat fotky trochu jiným způsobem než jen filtry
  • Lze jeden snímek rozdělit třeba na tři navazující snímky, které vytvoří na Instagramu zajímavou galerii
  • Rovněž je možné snadno vytvářet koláže z jedné fotky, rozdělit dlouhé video na více stejně dlouhých částí a tak dále
  • Aplikace zatím trpí pár nedostatky, ale můžete si ji v beta verzi stáhnout zcela zdarma

Aplikace Insta Toolbox nabízí přesně to, co naznačuje už samotný název, tedy různé nástroje, které mají vylepšit vaše fotky na Instagramu. Nejedná se však o pouhé filtry, v těch je ostatně velmi schopný samotný Instagram. Tady se bavíme o jiných originálních funkcích, jako je třeba rozdělení fotografie na několik částí, které na sebe navazují, čímž můžete vytvořit zajímavou galerii fotek. Zejména pro panorama se může taková funkce často hodit.

Insta Toolbox – Android aplikace týdne

Nechybí třeba ani nástroj, který vám pomůže nahrát fotku do Stories v původní velikosti, nebo jednoduše přidat nad a pod obrázek ohraničení navíc, kterému můžete upravit barvu či ho lehce zprůhlednit, čímž lze docílit občas opravdu zajímavého výsledku. Dále je možné rozdělit jeden snímek na spoustu menších fotek do mřížky a z toho můžete poté klidně složit třeba koláž, která poté dohromady složí na vašem profilu jednu velkou fotku. Fantazii se meze nekladou.

Insta Toolbox

Do aplikace si můžete rovněž ukládat přímo fotky z Instagramu, nebo z jednotlivých profilů získat profilový obrázek. Je tu dokonce i prostý video editor, pomocí kterého lze nastříhat delší video na několik stejně dlouhých částí, čímž můžete mazaně obejít 12sekundové omezení ve Stories. Takové nástroje rozhodně nevyužije každý, ale občas se mohou hodit. Jen je škoda, že více funkcí aplikaci prozatím chybí.

Již nyní je přislíben průzkumník, který vám najde ten nejlepší hashtag. Má se přidat i inteligentní asistent, který vám poradí vhodný popisek příspěvku a má být snadné s aplikací znovunahrát na Instagram nějaké starší příspěvky třeba z Facebooku. To vše a mnohem víc mají vývojáři postupně ještě přidat.

Insta Toolbox

Insta Toolbox zkrátka ještě není ani zdaleka hotová aplikace. Přeci jen má na kontě jen 10 tisíc stažení a je zatím pouze ve fázi beta. Na druhou stranu je ale také zdarma. Až dostane nutnou péči, bude možná její oficiální plná verze vcelku užitečnou a kreativní hračkou.

Stáhnout Insta Toolbox

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

ASUS ZenFone 4 Logo