Oppo N1 mini na prvních fotografiích: stále s otočným fotoaparátem

6

Vypadá to, že Oppo přeci jen přijde se zmenšeninou modelu N1, která nabídne podobné specifikace v kompaktnějším těle. Máme tu totiž několik fotografií velmi podobných právě N1. Zařízení je ale menší, můžeme se proto domnívat, že patří již zmiňované mini verzi.

Model nese označení Oppo N5116 a fotografie unikly díky organizaci FCC, která se mimo jiné zabývá certifikací zařízení. A jelikož měla na starost i tento model, můžeme se podívat, jak vypadá.

Oppo N1 mini: uniklé fotografie

Z fotografií můžeme vidět, že telefon má rozměry 148,4 × 72,2 × 9,2 mm a jeho hmotnost činí 151 gramů. Dále se dozvídáme rozlišení 5" displeje, které činí 1280 × 720 pixelů, kapacitu baterie, jež činí 2 140 mAh a také fakt, že otočný 13Mpx fotoaparát bude přítomen i zde, což je rozhodně dobrá zpráva. Bohužel, ohledně dalších specifikací nepadlo ani slovo, proto si připomeňme dřívější informace, že by novinka měla obsahovat osmijádrový procesor MediaTek nebo Exynos o frekvenci 1,8 GHz. Datum představení je zatím neznámé.

Zdroje: unwiredview.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Jakub
Raději bych ten Exynos.
lojza
o mediateku s LTE slysim vecne a dodnes nic...radeji bych qualcomm.
jase
"mini".. Tak určitě.
mental.disease
Nechápem zmysel tohoto tu.
Po "mini" verziách vlajkových lodí mali hlad zákazníci, ktorí akceptujú fon do 4,5 max. 4,7".. Keďže trend bol taký, že top modely sa neustále zvacsovali a nižšie uhlopriečky mali slabší HW.
Jediný kto to pochopil je SONY (aj Sharp zial only japan) so Z1 Compact.
5" smartov s lepším HW je na trhu mrte tak prečo kupovať práve toto Oppo?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze