Oppo N1: špičková výbava v poutavém balení

8

Na internet v poslední době uniklo poměrně dost informací o nové vlajkové lodi společnosti Oppo - modelu N1. Oppo N1 se chce zařadit po bok TOP smartphonů a pokusí se vyvrátit pochybnosti o v Evropě nezavedených značkách. A čím se nás bude snažit zaujmout? Tak především 5,9palcovým FullHD displejem, čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 800 a v neposlední řadě poutavým vzhledem.

Nová vlajková loď by měla být představena již za 8 dní, není tedy na škodu si tento model trošku přiblížit. Kromě již zmíněného FullHD displeje s úhlopříčkou 5,9 palce se bude snažit zaujmout výkonným procesorem Snapdragon 800.

Operační systém bude opět Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Díky technologii nazývané „Owl“ se dále očekává, že bude N1 produkovat perfektní noční fotografie. Tento fakt podporuje také xenonový blesk, který pomůže při zhoršených světelných podmínkách, a který je u telefonů stále velmi vzácný. Fotoaparát celkově by měl být jedním z hlavních lákadel tohoto přerostlého telefonu.

Díváme se na pravou podobu nového Oppo N1? To se dozvíme již za pár dní. Spekuluje se o velmi tenkém rámečku okolo displeje a zadním dotykovém krytu.

Nové Oppo dále nabídne 2 GB paměti RAM a zajímavost ve formě dotykového zadního krytu, který vám bude nápomocný v případě, že budete chtít ovládat celé zařízení pouze jednou rukou. Cena by se měla pohybovat okolo 650 dolarů. Na všechny další informace si budeme muset počkat do oficiálního představení. Závěrem se ještě můžete podívat na naposledy výrobcem uvolněné video, které v krátkosti poukazuje na výrobní proces této novinky. A co vy, jak se vám novinka líbí? Jste zastánci nebo odpůrci neustálého zvětšování úhlopříček displejů u TOP smartphonů?

Nová vlajková loď společnosti Oppo - model N1 - bude oficiálně představen již za 8 dní.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
Árný2
Kdyby to udělali na 4,3 palcovým displaji, tak to by byla pecka. Ten tel bude určitě pecka, ale už je to moc velký.
Tomiposerkabelku
Ja si pockam az nekdo prijde na to, jak komunikovat telepaticky:)
saki
Uz se na nej klepu 5,7" uz je malo
Xzeit
s takovým displejem už to bude hodně velká kráva...škoda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze